Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Και ο Εξολοθρευτής γερνάει και το… σιχαίνεται

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Και ο Εξολοθρευτής γερνάει και το… σιχαίνεται

Η φιλία με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και ο θαυμασμός για τον Κλιντ Ίστγουντ

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, σε συνέντευξή του στο «The Howard Stern Show», ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, πάλαι ποτέ «Mr Universe» στα νιάτα του, παραδέχτηκε ότι τον ενοχλεί πια που γερνάει.

Από την πολιτική του δράση

Μοιράστηκε τις σκέψεις του με το κοινό για τις προκλήσεις που κρύβει η ηλικία και δήλωσε την απογοήτευσή του για το σώμα του που αλλάζει, στα 76 του χρόνια πλέον, ο κινηματογραφικός Εξολοθρευτής. «Είναι χάλια», είπε για όταν κοιτάζει τον εαυτόν του στον καθρέφτη.

«Πάντα βλέπω μπροστά μου ολόκληρα βουνά να ανέβω… Διατηρώ τον ενθουσιασμό μου να συνεχίσω να σκαρφαλώνω και να σκαρφαλώνω…»

Παραμένει ενεργός, γυμνάζεται, προπονείται, η κίνηση δεν λείπει από την καθημερινότητά του

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου»

Εάν σκεφτεί κανείς ότι ολόκληρη η καριέρα του βασίστηκε στο άκρως γυμνασμένο, λόγω body building, σώμα του, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι και για τον ίδιο η εικόνα του, για έναν άνθρωπο που εργάστηκε τόσο με το κορμί του κι ενδεχομένως το οδήγησε και στα άκρα, ως προς το επίπεδο της εκγύμνασής του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος σταρ στη συνέντευξή του στον Στερν, «Χαμογελάω γιατί κάθε μέρα κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω, «Ναι, είσαι χάλια». Κοίτα αυτό το σώμα. Κοίτα αυτούς τους θωρακικούς μύες που κάποτε ήταν σφριγηλοί, ολοζώντανοι και πραγματικά παντοδύναμοι. Τώρα απλώς κρέμονται εκεί. Εννοώ, τι στο καλό γίνεται εδώ πέρα;»

Ακατάβλητο πνεύμα, με ενθουσιασμό

Και συνέχισε στη ραδιοφωνική του κουβέντα, «Είναι και λυπηρό, βέβαια, γιατί όπως είπα στους ανθρώπους, είναι ένα θέμα να βλέπεις τον εαυτόν σου να μεγαλώνει και να χάνει τη φόρμα του, αλλά οι περισσότεροι δεν είναι ποτέ σε φόρμα, οπότε τι σημαίνει ακριβώς το να μην είσαι σε φόρμα;»

Με χιούμορ ο ίδιος εκφράζει μεν την απογοήτευσή του γι’ αυτό το ζήτημα, ωστόσο δεν χάνει το κέφι του για τη ζωή, «Πάντα βλέπω μπροστά μου ολόκληρα βουνά να ανέβω, κάτι που τελικά κατορθώνω. Και για όσο βλέπω αυτά τα βουνά, τόσο διατηρώ τον ενθουσιασμό και την έκστασή μου, τη φωτιά μέσα μου να συνεχίσω να σκαρφαλώνω και να σκαρφαλώνω».

Το βιβλίο του, οδηγός αυτοβοήθειας, κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου 2023. Στον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι ενεργός κι έχει 25,4 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η φιλία του με τον Σταλόνε και τα υποκριτικά του ινδάλματα

Για τη σχέση του με τον άλλον μεγάλο κλασικό «σκληρό» του σινεμά ρωτήθηκε από το «People», εκεί είπε πόσο αγαπάει τον Ράμπο, ενώ μεταξύ τους δεν παύουν να αστειεύονται.

Εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Σιλβέστερ Σταλόνε λέγοντας, «Απλώς είναι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος από μένα. Είναι πολύ πιο άγριος, πολύ πιο ευάλωτος και σε σύνδεση με τα συναισθήματά του. Όταν θυμώνει, θυμώνει. Είναι εκρηκτικός».

Για τον Κλιν Ίστγουντ είπε ότι είναι ένα είδωλο και απολύτως ο «Mr Cool»

Το 2013, στις Χρυσές Σφαίρες, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Δεν διστάζει ο Σβαρτσενέγκερ να αναφερθεί στο πόσο τον επηρέασαν ηθοποιοί όπως ο Τζεφ Μπρίτζες, η Σάλι Φιλντ και ο Κλιντ Ίστγουντ και πόσο μεγάλη έμπνευση αποτελούν για εκείνον. Μάλιστα για τον Κλιν Ίστγουντ είπε ότι είναι ένα είδωλο και απολύτως ο «Mr Cool».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024