Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Η Ντιναμό έσωσε τον ΒΒΒ!»

«Η Ντιναμό έσωσε τον ΒΒΒ!»

«Του φόρεσαν τη φανέλα της Ντιναμό, του έβαλαν κάμερα στο λαιμό και τον έβαλαν στο αεροπλάνο για το Ζάγκρεμπ μαζί με τους ποδοσφαιριστές», αποκαλύπτει το Nacional.hr

Συνέχεια στις αποκαλύψεις από το κροατικό περιοδικό Nacional που ουσιαστικά κατηγορεί την Ντιναμό για «υπόθαλψη». Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η διοίκηση της Ντιναμό κρύβει ότι την ημέρα του τραγικού συμβάντος στην Αθήνα έσωσε νεαρό μέλος της BBB από τη σύλληψη.

Ο Ντίνο Κόρντιτς κρύφτηκε σε έναν θάμνο και κάλεσε τον πατέρα του Ζέλικο Κόρντιτς, υπάλληλο και μέλος του ΔΣ της Ντιναμό. Τηλεφώνησε στη Βλάτκα Πέρας στην Αθήνα και εκείνη έστειλε τον Μιλιένκο Σάκομαν και τον Μπρούνο Μάρκοβιτς να τον παραλάβουν. Ο Željko Kordić επιβεβαίωσε τα πάντα στην αστυνομία. Στη Ντιναμό φοβούνται πιθανές κυρώσεις για την Βλάτκα Πέρα και τον σύλλογο.

Αν ο Ντίνο Κόρντιτς ήταν ύποπτος μαζί τους, η ελληνική αστυνομία θα είχε ήδη ζητήσει την έκδοσή του, γιατί ήταν στη λίστα των οπαδών που μπήκαν στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα του κροατικού μέσου για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Nacional έμαθε από πολλές πηγές κοντά στην ηγεσία της Dinamo Football Club ότι ολόκληρος ο σύλλογος είναι «πάνω σε αναμμένα κάρβουνα» εδώ και ενάμιση μήνα από φόβο μήπως διαρρεύσει πληροφορίες στο κοινό για το πώς στις 8 Αυγούστου, όταν το αεροπλάνο με όλη η ομάδα της Ντιναμό επέστρεφε από την Αθήνα αφού ο αγώνας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε λόγω ταραχών στις οποίες σκοτώθηκε ένας Έλληνας οπαδός, υπήρχε ένας «περίεργος επιβάτης» σε εκείνο το αεροπλάνο.

Ο λαθρεπιβάτης που φυγαδεύτηκε με μια κάμερα στο λαιμό

Συγκεκριμένα, 64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 από αυτούς επέστρεψαν από την Αθήνα.

Ο λαθρεπιβάτης, ο 65ος στο αεροπλάνο, ήταν ένα από τα μέλη των Bad Blue Boys, που μετείχαν στις αιματηρές συγκρούσεις οπαδών. Στη συνέχεια μετά την μαζική σύλληψη Κροατών οπαδών, τον οδήγησαν λαθραία στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντιναμό. Εκεί του έδωσαν ρούχα της Ντιναμό και μετά τον έβαλαν σε πτήση τσάρτερ και τον έφεραν στο Ζάγκρεμπ.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά λεπτή κατάσταση γιατί πρόκειται για τον Dina Kordić, έναν νεαρό Bad Blue Boys από το Dugav που ήρθε στην Αθήνα με άλλους οπαδούς, αλλά αφού ξεκίνησαν οι συγκρούσεις με οπαδούς της ΑΕΚ και στη συνέχεια οι συλλήψεις της αστυνομίας, κατάφερε να κρυφτεί και να καλέσει βοήθεια.

Κάλεσε τον πατέρα του Ζέλικο Κόρντιτς για βοήθεια και αυτός αμέσως, όπως αποκάλυψαν στη Nacional πηγές κοντά στην ανώτατη διοίκηση της Ντιναμό με λεπτομερή γνώση της εξέλιξης αυτών των γεγονότων, κάλεσε την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, Βλάτκα Πέρας.

Συγκεκριμένα, ο Željko Kordić είναι ένας από τους υπαλλήλους της Dinamo και μέλος της Συνέλευσης του Club, ο οποίος εμφανίστηκε και στην τελευταία συνεδρίαση της Συνέλευσης που έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν το κίνημα του προέδρου του Club, Mirko Barišić, φαινομενικά κέρδισε τη νίκη επί των «Mamićevci».

Στο Club, ο Kordić είναι γνωστός ως έμπιστο πρόσωπο της Vlatka Peras. Πριν από την τελευταία συνεδρίαση της Συνέλευσης τον Μάρτιο, η Jutarnji list έγραψε για αυτόν ως έναν άνθρωπο που «στο επάγγελμα είναι τραπεζικός και παράλληλα υπεύθυνος εισιτηρίων της Ντιναμό. Φημίζεται ότι είναι ένας από τους πιο ικανούς γενικά στον τομέα των εισιτηρίων.

Δήλωσαν ότι δεν παρευρέθηκε στη Συνέλευση τον Δεκέμβριο και ότι πηγές είχαν ήδη διαβεβαιώσει ότι ο Μάμιτς δεν μπορούσε να υπολογίζει στην ψήφο του.

Ωστόσο, το βράδυ της 7ης προς 8 Αυγούστου, όταν η ελληνική αστυνομία ξεκίνησε μαζικές συλλήψεις Κροατών οπαδών μετά τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη σε συμπλοκή μεταξύ των Bad Blue Boys και οπαδών της ελληνικής ΑΕΚ, ορισμένοι οπαδοί κατάφεραν να δραπετεύσουν.

Κάποιοι δραπέτευσαν με πλοίο από την Ελλάδα στην Ιταλία και για κάποιους άγνωστο ακόμα πώς διέφυγαν. Ένας από αυτούς για τους οποίους δεν έγινε γνωστό πώς διέφυγαν ήταν ο Ντίνο Κόρντιτς. Εκείνο το βράδυ, όπως ανέφεραν πηγές της Nacional, κατάφερε να κρυφτεί σε έναν θάμνο όπου κανείς δεν τον αντιλήφθηκε στο πλήθος.

«Ο μικρός τηλεφώνησε στον πατέρα του, ο οποίος τηλεφώνησε αμέσως στην Βλάτκα Πέρα και ζήτησε βοήθεια. Έστειλε τον επικεφαλής του γηπέδου, Miljenko Sakoman, και τον Bruno Marković, να παραλάβουν τον μικρό με ταξί. Τον βρήκαν εκεί ιδρωμένο από φόβο, τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με ρούχα της Ντιναμό και τον έφεραν στο Ζάγκρεμπ», είπε στη Nacional μία από τις πολλές πηγές που επιβεβαίωσαν την ιστορία.

Αλλά δεν ήταν όλα τόσο απλά. Ο διοργανωτής ταξιδιών Μπρούνο Μάρκοβιτς, ο γιος του ιδιοκτήτη του πρακτορείου Ban Tours, που οργανώνει όλα τα ταξίδια για τη Ντιναμό, δεν ήθελε να αποφασίσει για αυτό ανεξάρτητα και να αναλάβει έτσι πιθανή ευθύνη, οπότε, σύμφωνα με ανθρώπους της Ντιναμό, ρώτησε τη Βλάτκα Πέρας για επίσημη επιβεβαίωση ότι του το ζητούσε η ίδια.

«Υπήρξε λογομαχία μεταξύ αυτού του Μάρκοβιτς και της Βλάτκα Πέρας γιατί δεν ήθελε να αφήσει τον μικρό στο αεροπλάνο χωρίς την υπογραφή της. Οπότε ουσιαστικά υπέγραψε για να τον βάλει μόνη της στο αεροπλάνο», υποστηρίζει μια από τις πηγές κοντά στη Ντιναμό. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν η Βλάτκα Πέρας υπέγραψε επίσημη δήλωση στον Μάρκοβιτς ή έδωσε εντολή με άλλο τρόπο, αλλά σε κάθε περίπτωση ο νεαρός βρέθηκε στο αεροπλάνο για το Ζάγκρεμπ ως ο 65ος επιβάτης.

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι δυνατό αυτό, δηλαδή πώς κατάφεραν να παρακάμψουν τους ελέγχους του αεροδρομίου, μία από τις πηγές της Nacional απάντησε ως εξής:

«Επειδή έγινε φασαρία, δεν πήγαν στο κεντρικό αεροδρόμιο, αλλά τους συνόδευσαν στο βοηθητικό αεροδρόμιο. Ήταν μια πτήση τσάρτερ, αλλά όλα τα μέλη της αποστολής, ακόμη και τα μικρά, έπρεπε να δείξουν τα διαβατήριά τους. Όλοι οι επιβάτες ήταν εγγεγραμμένοι, έπρεπε να είναι στα αρχεία γιατί 64 επιβάτες πήγαν στην Αθήνα και 65 επέστρεψαν. Έβαλαν μια κάμερα στο λαιμό του μικρού και πέρασε ως κάμεραμαν, ως επίσημο πρόσωπο της ομάδας».

Μια τρίτη πηγή της Nacional κοντά στη Ντιναμό εξηγεί ότι οι κανόνες Σένγκεν ισχύουν μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας όσον αφορά τις πτήσεις.

Αν επρόκειτο για επίσημη αποστολή της Ντιναμό, μάλλον ο έλεγχος δεν θα ήταν τόσο αυστηρός. Έπρεπε όμως οπωσδήποτε να υποβληθεί η λίστα επιβατών γιατί όλοι όσοι βρίσκονται σε πτήση, ανεξάρτητα αν είναι προγραμματισμένη ή τσάρτερ, πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι. Κάπως έτσι ο Ντίνο Κόρντιτς, αν και εκείνη τη στιγμή μάλλον τον αναζητούσε ήδη η ελληνική αστυνομία όπως και οι άλλοι που κατάφεραν να διαφύγουν, στην πραγματικότητα έφυγε τρέχοντας από την αστυνομία. Ωστόσο, τότε η ελληνική αστυνομία προφανώς είχε απασχοληθεί με τις πρώτες συλλήψεις συμμετεχόντων στην σύγκρουση χούλιγκαν, οπότε είναι πιθανό να μην συνέκριναν επαρκώς τη λίστα των συλληφθέντων με τη λίστα όλων των μελών της ΒΒΒ που εισήλθαν στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια λίστα που τους παραδόθηκε έγκαιρα από την αστυνομία της Κροατίας και άλλων χωρών που βρίσκονταν στο δρομολόγιο για την Ελλάδα, αλλά η ελληνική αστυνομία τους άφησε όλους να μπουν στη χώρα και δεν απέτρεψε την τραγική σύγκρουση. Στη συνέχεια συνέχισε να χειραγωγεί την έρευνα με διάφορους τρόπους.

Αρκετές πηγές της Nacional αναφέρουν ότι σε ένα επίπεδο μπορεί να υποστηριχθεί ότι η Vlatka Peras ενήργησε ενστικτωδώς και ανθρώπινα εκείνη τη στιγμή, προσπαθώντας να βοηθήσει έναν νεαρό που βρέθηκε ξαφνικά σε μεγάλο μπελά επειδή βρισκόταν στην παρέα των Bad Blue Boys που είχαν σχεδιάσει να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για μια προγραμματισμένη «αναμέτρηση» με οπαδούς της ΑΕΚ. Εκείνη η αντιπαράθεση έληξε με τον θάνατο ενός οπαδού της ΑΕΚ και συνελήφθησαν περίπου εκατό μέλη της ΒΒΒ, δηλαδή όλοι όσοι δεν κατάφεραν να διαφύγουν.

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Παραμένει άγνωστο ποιος σκότωσε τον Μιχάλη Κατσουρή

Ωστόσο, ούτε ενάμιση μήνα μετά από εκείνη την αντιπαράθεση, η ελληνική αστυνομία δεν έχει συλλάβει τους συμμετέχοντες από ελληνικής πλευράς, ούτε έχει ανακαλύψει ποιος ακριβώς σκότωσε με μαχαίρι τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ. Επιπλέον, σε ορισμένες ηχογραφήσεις που εμφανίστηκαν στο κοινό, φαινόταν σαν να μαχαιρώθηκε από έναν από τους Έλληνες, όχι Κροάτες, οπαδούς.

Προφανώς χωρίς επαρκείς γνώσεις και στοιχεία για να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, η ελληνική αστυνομία ονομαστικά λόγω της ημιτελούς ανακριτικής διαδικασίας κρατά ακόμη περίπου εκατό μέλη του BBB κρατούνται στις ελληνικές φυλακές. Επιπλέον, πρόσφατα, μέσω ευρωπαϊκών εντάλματα σύλληψης, ζήτησαν από την κροατική αστυνομία να εκδώσει άλλους 11 από αυτούς. Τα περισσότερα από τα άτομα αυτής της λίστας έχουν ήδη βρεθεί από την αστυνομία της Κροατίας και ορισμένα έχουν συλληφθεί, αλλά η έκδοση θα αποφασιστεί από τα κροατικά δικαστήρια μετά την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία. Είναι λογικό να παραπονεθούν όλοι, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό με βάση ποιες αρχικές γνώσεις, ενδείξεις ή στοιχεία τους αναζητά η ελληνική αστυνομία.

Τη στιγμή που ξέσπασε το δράμα και ο νεαρός Ντίνο Κόρντιτς φώναζε τον πατέρα του για να προσπαθήσει να τον βοηθήσει, σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι οι Κροάτες οπαδοί θα κρατούνταν στην Ελλάδα για μήνες, γιατί μέχρι τότε έβγαιναν από τέτοιες καταστάσεις είτε με πρόστιμο ή με κράτηση δύο έως τριών ημερών. Σε τέτοιες συνθήκες, είναι απολύτως ανθρωπίνως κατανοητό ότι όποιος μέλος της οικογένειας βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση θα προσπαθήσει να βοηθήσει.

Αντιδράσεις και εντός της Ντιναμό – «Έβαλαν σε μπελάδες την αποστολή»

Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ούτε εντός της Ντιναμό, δεν υπάρχουν συμφωνημένες απόψεις για το αν ενήργησε σωστά η πρόεδρος του ΔΣ της Ντιναμό, Βλάτκα Πέρας. Μία από τις πηγές της Νασιονάλ κοντά στην ηγεσία της Ντιναμό λέει:

«Καταλαβαίνω τα πάντα, είναι παιδί, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να είχαν κάνει διαφορετικά. Γιατί έτσι έγιναν όλοι συμμετέχοντες, απειλήθηκε ολόκληρη η αποστολή και η Βλάτκα Πέρας μπήκε στη μέση.

Αν και οι παίκτες δεν ήξεραν τίποτα εκείνη τη στιγμή, έβαλε σε μπελάδες την αποστολή, τους παίκτες και όλο τον σύλλογο γιατί, αφού ο μικρός επιβιβάστηκε, όλοι έμαθαν ποιος ήταν και τι έκανε στο αεροπλάνο. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει η ελληνική αστυνομία και τα ΜΜΕ όταν αυτό γίνει γνωστό».

«Καταλαβαίνω τα πάντα, είναι παιδί, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να είχαν κάνει διαφορετικά». Γιατί έτσι έγιναν όλοι συμμετέχοντες, απειλήθηκε ολόκληρη η αποστολή και ο Βλάτκα Πέρας έγινε υπεύθυνη. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες»

Δεδομένου ότι ο Ντίνο Κόρντιτς ήταν στη λίστα με τους οπαδούς που έστειλε η κροατική αστυνομία στην ελληνική αστυνομία ακόμη και πριν από τον αγώνα και δεν ήταν στη λίστα των συλληφθέντων, η κροατική αστυνομία χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του στο Dugave δέκα ημέρες μετά τις ταραχές στην Αθήνα.

Μάλλον επρόκειτο για τον έλεγχο που έκαναν σε όλα τα μέλη των Bad Blue Boys που κατάφεραν να δραπετεύσουν από την Αθήνα. Πριν από περισσότερο από ένα μήνα, η Nacional αποκάλυψε ότι μεταξύ αυτών που τράπηκαν σε φυγή ήταν οι κύριοι διοργανωτές της αποστολής στην Ελλάδα, οι πρώην επίσημοι ηγέτες των Bad Blue Boys D.H. και Ι.Ζ. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό πού βρίσκονται ή αν η αστυνομία τους έχει ανακρίνει ή αν εξακολουθούν να βρίσκονται σε φυγή. Δεν ήθελαν να απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τη Nacional ακόμη και μετά από πολλές έρευνες.

Ωστόσο, η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του Ντίνο Κόρντιτς δέκα μέρες μετά τις ταραχές στην Ελλάδα. Οι πηγές της Nacional υποστηρίζουν ότι ο Ντίνο Κόρντιτς δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, αλλά ότι ο πατέρας του Ζέλικο Κόρντιτς συνάντησε την αστυνομία στο διαμέρισμα.

«Και όταν ήρθε η αστυνομία, έσπασε και ομολόγησε τα πάντα. Έπρεπε να κάνει δήλωση. Τότε τηλεφώνησε στη Βλάτκα και της είπε ότι έπρεπε να πει τα πάντα στην αστυνομία για το πώς επέστρεψε ο μικρός στο σπίτι.

Φοβόταν τι θα γινόταν αν δημοσιοποιηθεί, οπότε η ομάδα ετοίμασε μια δήλωση πριν από περίπου 20 ημέρες, αλλά είναι ακόμα εκεί και δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ακόμη και αυτοί δεν καταλαβαίνουν πώς αυτή η ιστορία δεν βγήκε στη δημοσιότητα, γιατί πολύς κόσμος το γνωρίζει ήδη», λέει η πηγή της Nacional.

Άλλος συνομιλητής του στενού περιβάλλοντος της Ντιναμό ισχυρίζεται ότι αν και στην πραγματικότητα ενήργησε ανθρώπινα σε αυτή την κατάσταση, η Βλάτκα Πέρας πολύ πιθανόν να εκτεθεί σε ποινική δίωξη.

«Εκείνο το αγόρι απέφυγε de facto τη σύλληψη στην Ελλάδα και σε αυτό τον βοήθησε η Βλάτκα Πέρας. Από νομική άποψη, απειλείται με σοβαρές κυρώσεις.

Δηλαδή, υπάρχει ο ορισμός του ποινικού αδικήματος για το οποίο θα μπορούσε να κατηγορηθεί και για το οποίο θα μπορούσε να λογοδοτήσει. Σύμφωνα με την κροατική νομοθεσία, αυτό θα ήταν να βοηθήσει ένα άτομο που συμμετείχε σε έναν καυγά ή μια επίθεση σε πολλά άτομα, εάν αυτός ο καυγάς ή η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα θάνατο ή σοβαρό σωματικό τραυματισμό», προειδοποίησε η πηγή.

Ουσιαστικά μιλάνε για υπόθαλψη εγκληματία.

«Πρόκειται για το άρθρο 303 του Ποινικού Κώδικα που αφορά τη μεταχείριση δραστών εγκλημάτων για τα οποία προβλέπεται ποινή φυλάκισης πέντε ετών και άνω. Ωστόσο, είναι επίσης γεγονός ότι η ελληνική αστυνομία δεν ζήτησε την έκδοση του Kordić, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι δεν είναι βέβαιο ότι ο Dino Kordić είναι ένοχος για κάτι ή ότι συμμετείχε καθόλου στα επεισόδια.

Διότι αν ήταν, βάσει της λίστας των προσώπων που πέρασαν τα σύνορα της ομάδας και μπήκαν στην Ελλάδα, θα μπορούσαν ήδη να ζητήσουν την έκδοσή του. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι σαφές γιατί όλα τα κρατούμενα μέλη της ΒΒΒ που βρίσκονταν στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου είναι ύποπτα για εγκληματική οργάνωση.

Οι δικηγόροι των οπαδών, για τους οποίους οι Έλληνες έχουν πλέον εκδώσει ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και ο Ντίνο Κόρντιτς δεν είναι ανάμεσά τους προς το παρόν, ισχυρίζονται ωστόσο ότι η κροατική αστυνομία δεν πρέπει να τους εκδώσει γιατί η ελληνική αστυνομία δεν έχει προσκομίσει στοιχεία ότι έχουν διαπράξει αξιόποινη πράξη εκτός από το ότι ήταν στη λίστα των γραφείων ενοικίασης αυτοκινήτων. Επίσης, η επιλεκτική και, κατά κάποιους, χειριστική συμπεριφορά της ελληνικής αστυνομίας, η οποία διώκει μόνο τους Κροάτες συμμετέχοντες στο επεισόδιο, ενώ «εξαγνίζει» τους δικούς της, άρχισε να στρέφει την κοινή γνώμη στην Κροατία υπέρ των Bad Blue Boys. Αν και η πλειονότητα του κοινού καταδικάζει το ταξίδι τους στην Ελλάδα και τη συμμετοχή τους στον καυγά και τις ταραχές στις οποίες σκοτώθηκε ένας νεαρός άνδρας, η αθώωση των Ελλήνων φιλάθλων στην όλη διαδικασία ρίχνει ένα διαφορετικό φως στο τραγικό αυτό γεγονός. Και ούτε ενάμιση μήνα μετά τις ταραχές και τον θάνατο του άτυχου Μιχάλη Κατσούρη, η ελληνική αστυνομία δεν έχει βρει τον συγκεκριμένο δράστη ούτε έχει προσφέρει στοιχεία».

Αυτά έγραψε το κροατικό περιοδικό. Προκύπτει από τα όσα αναφέρονται ότι η Ντιναμό είναι ένοχη. Τα υπόλοιπα για την υπόθεση που αφορούν την ελληνική πλευρά είναι η υποκειμενική άποψη των Κροατών και των δικηγόρων τους και δεν υιοθετούνται. Απλώς παρατίθεται το δημοσίευμα.

Must in

Παναθηναϊκός: Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Λεσόρ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επιτυχημένη εγχείρηση του Ματίας Λεσόρ μετά τον χθεσινό σοκαριστικό τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024
Απόρρητο