Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Μαίρη Χρονοπούλου αφήνει ένα γοητευτικό αποτύπωμα στον χώρο του κινηματογράφου»

«Η Μαίρη Χρονοπούλου αφήνει ένα γοητευτικό αποτύπωμα στον χώρο του κινηματογράφου»

Το ξεχωριστό αντίο από φίλους και συναδέλφους στη μεγάλη ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου.

Φίλοι και συνάδελφοι της Μαίρης Χρονοπούλου μιλούν στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την παρουσία και την προσωπικότητά της.

«Την Μαίρη Χρονοπούλου την αγαπούσα και την θαύμαζα. Ήταν μοναδική για τον ελληνικό κινηματογράφο, είχε πολλά χαρίσματα, προσωπικότητα, κέφι, ήταν η σούπερ σταρ της Ελλάδος, με τέτοια λεβεντιά. Που πέρασε πολύ δύσκολα αλλά δεν τη λυπόσουν, δεν σε άφηνε η ίδια να την λυπηθείς. Εύχομαι εκεί που θα πάει να είναι η σταρ, όπως και ήταν», είπε η Ρίκα Διαλυνά.

Για τη Μαίρη μιλάς μέρες. Σήμερα κλαίει κι ο ουρανός μαζί με όλη την Ελλάδα

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ανέφερε πως, «για την Μαίρη μιλάς μέρες. Σήμερα κλαίει κι ο ουρανός μαζί με όλη την Ελλάδα. Κουράσθηκε, υπέφερε και τα άντεξε. Αυτό το τελευταίο δεν μπόρεσε να το αντέξει, την πήρε μαζί με τους αγαπημένους της που την περιμένουν. Τελείωσαν τα βάσανά σου Μαίρη θα προσπαθήσω να έρθω να την αποχαιρετήσω και να της πω ότι θα την αγαπάμε για πάντα».

Είναι μία μέρα μελαγχολική για έναν άνθρωπο που αγάπησε την ζωή, την τέχνη και έδινε παραπάνω από ό,τι έπρεπε. Είχε μία διάθεση θυσίας, έδινε παραπάνω από ό,τι έπρεπε. Την ακολούθησα για πολλά χρόνια πιστή της φίλη. Μαζί με τον Κώστα Καρρά ήμουν παράνυφος στον γάμο της, πήγαμε να την ντύσουμε. Όταν την ρώτησα γιατί παντρεύτηκε, μου λέει “δεν ξέρω”», αποκάλυψε η Ελένη Ανουσάκη για την σπουδαία Μαίρη Χρονοπούλου.

Η άγνωστη ιστορία για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έφερε στο φως μία προσωπική ιστορία για την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Το διάστημα που είχε πέσει, είχαμε εισηγηθεί να δουλέψει. Ερχόταν και μας έβλεπε στο σπίτι. Όταν ερχόταν στο σπίτι μας, ήταν σαν να έμπαινε στο δικό της σπίτι. Χτυπάει κάποια στιγμή το κουδούνι, ανοίγει ο γιος μου που ήταν μικρός τότε, μπαίνει μέσα η Μαίρη, ανοίγει τις κατσαρόλες να δει τι έχει. Ο γιος μου “τρελάθηκε” ήρθε και μου είπε: “αυτή η ανάγωγη φίλη που έχεις μπαίνει στα σπίτια μας και ανοίγει τους φούρνους μας και τις κατσαρόλες μας να δει τι έχει για φαΐ”. Η Μαίρη λάτρευε την μητέρα της, την καθόριζε, όπως και η μητέρα της, την Μαίρη. Η Μαίρη ορφάνεψε μετά τον θάνατο της μητέρας της», τόνισε.

«Ήταν αυστηρή όταν πίστευε ότι έκανες κάτι λάθος. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν ένα σχολείο. Η τηλεοπτική μου καριέρα ξεκίνησε με εκείνη. Θυμάμαι πόσο φοβητσιάρα ήταν με κάποιες αρρώστιες παρόλο που έδειχνε δυνατή», είπε η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου.

Η Μαρία Αλιφέρη δήλωσε για την σπουδαία ηθοποιό πως, «ήταν λεβέντισσα, δεν φοβήθηκε ούτε η ζωή, ούτε τον θάνατο. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τη ζωή, μιλούσε καθαρά, σταράτα και έντιμα. Δεν διαπραγματεύτηκε την προσωπικότητά της».

Τέλος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σημείωσε: «την ήξερα την Μαίρη ήταν λίγο μεγαλύτερη από την Ζωή Λάσκαρη αλλά συνυπήρξαν στον κινηματογράφο. Ήταν μία πολύ όμορφη και δυναμική παρουσία στον ελληνικό κινηματογράφο, πολύ ζωντανή. Άφησε ένα ωραίο και γοητευτικό αποτύπωμα στον χώρο του κινηματογράφου.

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024