Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις τους με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις τους με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Μεταξύ αυτών των εταιρειών είναι η Lufthansa, η Emirates, η Ryanair, η Aegean Airlines, οι αμερικανικές εταιρείες και η Air France.

Μετά την έναρξη στρατιωτικής επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ, πολυάριθμες αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν προγραμματισμένες για αυτό το Σαββατοκύριακο πτήσεις τους με προορισμό το Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με δεδομένα από το διαδικτυακό πίνακα αφίξεων του ισραηλινού διεθνούς αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν, οι αεροπορικές εταιρείες που αποφάσισαν την ακύρωση των προγραμματισμένων πτήσεων είναι η Lufthansa, η Emirates, η Ryanair, η Aegean Airlines, οι αμερικανικές εταιρείες και η Air France.

Η απόφαση της Aegean Airlines για όσους έχουν ήδη πληρώσει εισιτήρια.

Η εταιρεία Aegean σημειώνει ότι οι επιβάτες με εισιτήρια για πτήσεις που αφορούν το Τελ Αβιβ καλούνται είτε να λάβουν πλήρη αποζημίωση για το αντίτιμο του εισιτηρίου τους είτε να επαναπρογραμματίσουν την πτήση τους, σε άλλη ημερομηνία.

Καταιγισμός ρουκετών σε περιοχή του Τελ Αβίβ

Η παλαιστινιακή οργάνωση ανακοίνωσε νωρίτερα πως εκτόξευσε 150 ρουκέτες κατά του Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz ένα κτίριο στο Τελ Αβίβ κατέρρευσε από πλήγματα με ρουκέτες και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ. Παράλληλα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωση που πρόσκεινται στην Χαμάς, ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν το σπίτι του επικεφαλής της Χαμάς, του Γιεχία Αλ Σινουάρ, στο Χαν Γιουνίς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024