Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Έτοιμη να εμπλακεί στις ειρηνευτικές συνομιλίες η Τουρκία

Ισραήλ: Έτοιμη να εμπλακεί στις ειρηνευτικές συνομιλίες η Τουρκία

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υπογραμμίζει για μια ακόμα φορά τη λύση των δύο κρατών για τη Λωρίδα της Γάζας.

Έτοιμη να εμπλακεί στις συνομιλίες για την αποκατάσταση της ειρήνης ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, δηλώνει η Τουρκία, που τονίζει την ανησυχία της για την ένταση στη Λωρίδα της Γάζας.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας τονίζει πως η Άγκυρα είναι πάντα έτοιμη να συνεισφέρει όσο μπορεί για να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο.

Αποκατάσταση το συντομότερο δυνατό

«Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αποκατάσταση της ηρεμίας στην περιοχή το συντομότερο δυνατό και καταδικάζουμε έντονα την απώλεια ζωών αμάχων. Υπογραμμίζουμε ότι οι πράξεις βίας και οι συναφείς κλιμακώσεις δεν θα ωφελήσουν κανέναν και καλούμε τα μέρη να ενεργήσουν με αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν παρορμητικά βήματα» αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Αυτές οι θλιβερές εξελίξεις δείχνουν για άλλη μια φορά τη σημασία του οράματος της λύσης των δύο κρατών» τονίζει η τουρκική διπλωματία για τα γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας

«Ως Τουρκική Δημοκρατία, είμαστε πάντα έτοιμοι να συμβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να διασφαλίσουμε ότι οι εξελίξεις αυτές μπορούν να τεθούν υπό έλεγχο πριν κλιμακωθούν περαιτέρω και εξαπλωθούν σε ευρύτερη περιοχή» τονίζει το υπ. Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι συνεχίζει τις εντατικές επαφές μας με τα αρμόδια μέρη.

«Αυτές οι θλιβερές εξελίξεις δείχνουν για άλλη μια φορά τη σημασία του οράματος της λύσης των δύο κρατών. Καλούμε τα μέρη να παραιτηθούν από τη χρήση βίας και να εργαστούν για μια βιώσιμη λύση σύμφωνα με αυτό το όραμα χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση» καταλήγει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024