Με ένα μήνυμα για τους Έλληνες τουρίστες που επιστρέφουν από το Ισραήλ, την ώρα που οι μάχες συνεχίζονται, ξεκίνησε τη δήλωσή του μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

«Οι σκέψεις μου σήμερα το βράδυ είναι με τους Έλληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην πατρίδα τους» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση χθες» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη της χώρα μας να έχει μια μεγάλη προοδευτική παράταξη. Αυτό το βλέπετε και στη Θεσσαλία όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες. Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν. Στην Αττική ο Γιώργος Ιωακειμίδης έδωσε έναν μεγάλο αγώνα και κατάφερε να λάβει τη δεύτερη θέση και ήταν τιμή να τον στηρίξω», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

Παράλληλα, πήρε καθαρή θέση για στήριξη του Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο στο Δήμο Αθηναίων, λέγοντας ότι «πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα ενάντια στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έχασε ποσοστά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση χθες. Η ανανέωση ξεκινάει από αύριο», τόνισε.

Αναφορικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου είπε: «Δεν έχω πολλά να πω νομίζω φανερώνουν αρκετά από μόνο τους, απλά παροτρύνω την δικαιοσύνη επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει την δουλειά της».