Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 3-0: Σούπερ Κομάν οδήγησε τους Βαυαρούς σε άνετη νίκη

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 3-0: Σούπερ Κομάν οδήγησε τους Βαυαρούς σε άνετη νίκη

Με πρωταγωνιστή τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Φράιμπουργκ με 3-0 στο «Allianz Arena» για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε και το εμπόδιο της Φράιμπουργκ (3-0) με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να σημειώνει δύο γκολ ανεβάζοντας του Βαυαρούς στην τρίτη θέση της Bundesliga με 17 βαθμούς.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League στάθηκε άτυχη καθώς στο 12′ λεπτό δέχθηκε ένα απίστευτο γκολ. Ο Κομάν έκανε την κούρσα από δεξιά και σε προσπάθειά του να σεντράρει, έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Ατουμπόλου.

Στο 25′ ο Σανέ με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όπου πάσαρε στον Κέιν και εκείνος ξαναβρήκε τον Γερμανό γράφοντας το 2-0. Οι Βαυαροί έκαναν το 3-0 στο 44′ με τον Σανέ αλλά ακυρώθηκε για offside.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 85′ και πάλι ο Κομάν με μεγάλη δόση τύχης αφού σε σουτ που έκανε, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του αμυντικού της Φράιμπουργκ για το τελικό 3-0.

Για την ομάδα του Στράιχ αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Γερμανό τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων ώστε να βελτιώσει την κατάσταση.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024