Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: «Θα νικήσουμε, δεν έχω αμφιβολία» - Η ανάρτηση της ποπ σταρ Noa Kirel

Ισραήλ: «Θα νικήσουμε, δεν έχω αμφιβολία» – Η ανάρτηση της ποπ σταρ Noa Kirel

Ξέσπασε σε κλάματα και η Netta – Ισραηλινοί καλλιτέχνες ξεσπούν για την επίθεση της Χαμάς

Βέβαιη για την επικράτηση του Ισραήλ στον πόλεμο που εξαπέλυσε η Χαμάς το Σάββατο δηλώνει η Ισραηλινή ποπ σταρ, Noa Kirel, που εκπροσώπησε τη χώρα της στη φετινή Eurovision.

Η καλλιτέχνης από το Ισραήλ αλλά και η Netta ξεσπούν για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους και καλούν τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί για όσα συμβαίνουν.

Η Noa Kirel ανέβασε στο Instagram τη σημαία του Ισραήλ, με τη φράση «στέκομαι δίπλα στο Ισραήλ» και συνόδευσε την ανάρτηση με ένα κείμενο στο οποίο εκφράζει την οδύνη της για την επίθεση.

«Η καρδιά μου πονάει για τα θύματα και της οικογένειές τους»

«Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για μένα και ακόμα προσπαθώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω τον απέραντο πόνο που βιώνω εγώ και η χώρα μου.

Χθες, νωρίς το πρωί πάνω από 3.000 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν εναντίον μας και πάνω από 300 αδέλφια μας σφαγιάστηκαν από τρομοκράτες που μπήκαν στις πόλεις μας.

1000 τραυματίστηκαν ενώ στρατιώτες και πολίτες (συμπεριλαμβανομένων αθώων παιδιών και ηλικιωμένων) απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στη Γάζα.

Η καρδιά μου πονάει για τα θύματα και τις οικογένειές τους, που επλήγησαν από αυτή την καταστροφική σφαγή. Η καρδιά μου είναι μαζί σας και προσεύχομαι για την ταχεία επιστροφή των αδελφών μας στην πατρίδα.

Δεν έχω αμφιβολία, θα επικρατήσουμε» γράφει η Noa Kirel.

View this post on Instagram

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Netta: Ξέσπασε σε κλάματα – «Σκοτώνουν και κρατούν ομήρους»

Και η Netta, που εκπροσώπησε το Ισραήλ στη Eurovision το 2018 και νίκησε, ξέσπασε σε κλάματα για την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ.

Με βίντεο που ανάρτησε σε story στο Instagram, περιγράφει τα χιλιάδες θύματα, θέλοντας να δείξει, όπως λέει, την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της.

«Προσπαθώ να κάνω αυτό το βίντεο γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να ξέρουν πραγματικά τι πραγματικά συμβαίνει εδώ και να μην πιστεύουν σε fake news. Μέχρι τώρα πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί. Άνθρωποι, δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι, κρατούνται όμηροι, γυναίκες παιδιά, και στρατιώτες έχουν κρατηθεί όμηροι με τη βία. Πυροβόλησαν ανθρώπους που ήταν σε ένα πάρτι και άλλοι ψάχνουν τους αγαπημένους τους…» λέει με τρεμάμενη φωνή.

Sports in

Πρόεδρος Μοντερέι: «Συνεχίζονται οι επαφές για τον Πινέδα» (vid)

Το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Πινέδα παραμένει ενεργό σύμφωνα με τον Τάτο Νοριέγκα, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Μοντερέι συνεχίζονται

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024