Αντικατάσταση πληθυσμού προ των πυλών
Σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο η καταστροφή έρχεται από τα μέτρα που υιοθετούνται για την αντιμετώπιση της λεγόμενης κλιματικής κρίσης και για την προώθηση της εξωπραγματικής πράσινης ανάπτυξης
Eδώ και κάποια χρόνια έχουν υπάρξει σοβαροί διαξιφισμοί ανάμεσα σε εκείνους που υποστηρίζουν την άφιξη μεταναστών και σ’ αυτούς που επιμένουν για σχεδιασμένη ή απλά επερχόμενη αντικατάσταση πληθυσμών στην Ευρώπη. Κάτω από την επίδραση της ΕΕ και άλλων δυτικών ελιτίστικων κύκλων, η Ελλάδα ακολουθεί δρόμους που την οδηγούν σε εθνικά αδιέξοδα και σε πορεία κοινωνικο-οικονομικής καταστροφής.
Σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο η καταστροφή έρχεται από τα μέτρα που υιοθετούνται για την αντιμετώπιση της λεγόμενης κλιματικής κρίσης και για την προώθηση της εξωπραγματικής πράσινης ανάπτυξης. Με κολοσσιαία ψέματα γίνονται προσπάθειες να πανικοβληθεί ο κόσμος και να μην αντιδράσει στις νέες αντιλήψεις που γίνεται προσπάθεια να επιβληθούν.
Στα 1960 η μυθολογία ήταν πως σε μία περίπου 10ετία ο κόσμος θα έμενε δίχως πετρέλαιο. Διότι τα αποθέματα θα είχαν εξαντληθεί!! Οι προβλέψεις αυτές βέβαια διαψεύσθηκαν. Το 1970 η κινδυνολογία ομιλούσε για μια νέα εποχή παγετώνων σε 10 χρόνια!
Το 1990 πάλι, οι προβλέψεις ήσαν πως το όζον θα διελύετο στην ατμόσφαιρα μέσα σε 10 χρόνια. Και το 2000 οι ανησυχούντες για το κλίμα ήσαν σίγουροι πως σε δέκα χρόνια θα έλιωναν οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο και στην Ανταρκτική!
Ολα αυτά στόχευαν στον πανικό της ανθρωπότητας και στην προώθηση πολιτικών κατάργησης του άνθρακα και των άλλων ενεργειακών αποθεμάτων (πετρέλαιο, αέριο). Τα υποκατάστατα είναι πανάκριβα κι αρχίζει πλέον να υποφέρει και η γεωργία. Σε λίγο η ακρίβεια σε όλα θα συντρίβει τα λαϊκά εισοδήματα και τα τρόφιμα, εκτός από πανάκριβα θα αρχίσουν και να μην υπάρχουν…
Επεμβάσεις όμως η παγκόσμια ελίτ επιχειρεί πλέον και στο επίπεδο των πληθυσμών. Λόγω υπογεννητικότητας εφευρέθη η λύση της μαζικής μετανάστευσης. Που θα συμπληρώσει δήθεν τα κενά στα εργατικά στρώματα των βιομηχανικών κοινωνιών. Δίχως να ληφθούν οι σοβαρές πολιτιστικές, κοινωνικές και αξιακές διαφορές των νεοεισερχομένων με τους γηγενείς πληθυσμούς.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία είναι μουσουλμάνοι, που πιστεύουν στη Σαρία κι απεχθάνονται τον πολιτισμό και τις κοινωνικές και οικογενειακές αξίες της Δύσης. Σταδιακά οι συγκρούσεις γιγαντώθηκαν και οι έννοιες του πολυπολιτισμού και του κοινωνικού εμπλουτισμού απομυθοποιήθηκαν και περιθωριοποιήθηκαν.
Σε πολλές χώρες, οι συγκρούσεις ξέφυγαν από το περιθώριο και πλημμύρισαν το κέντρο της κοινωνικής ζωής. Στη Σουηδία έχει κληθεί ο στρατός να επιβάλει τον νόμο ενώ αλλού (Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία) γειτονιές ολόκληρες έχουν καταστεί απαγορευμένες για τους ντόπιους πληθυσμούς. Η Ευρώπη που ξέραμε σύντομα δεν θα υπάρχει πλέον.
Για την Ελλάδα το πρόβλημα έχει άλλη χροιά. Ενώ ο αριθμός των μεταναστών δεν έχει πάρει ακόμη εκρηκτικές διαστάσεις, λόγω κυρίως έλλειψης αποικιοκρατικού παρελθόντος, η πτώση εντούτοις των γεννήσεων και η μειονεκτική τους θέση έναντι των θανάτων προδικάζει ένα εφιαλτικό σχετικά μέλλον.
Σε ετήσια βάση γεννώνται λιγότεροι Ελληνες σε σχέση με όσους πεθαίνουν, ενώ οι μεταναστευτικές ροές συνεχώς αυξάνονται. Ευρωπαϊκοί κύκλοι, μέσω ΜΚΟ και διαφόρων άλλων πολιτικών μηχανισμών, υπεραμύνονται των μεταναστών. Που είναι όλοι μουσουλμάνοι και πολλαπλασιάζονται εντυπωσιακά.
Η πληθυσμιακή λοιπόν αντικατάσταση μακροχρόνια είναι δεδομένη. Το δείχνουν οι αριθμοί και όλες οι λογικές προβλέψεις για το μέλλον. Για κάποιους αποτελεί λύση για να μην αδειάσει η χώρα. Μόνο που δεν θα είναι πλέον η ίδια χώρα…
- Ουκρανία: Παρίσι και Λονδίνο υπόσχονται να μην αφήσουν τον Πούτιν να «πετύχει τους σκοπούς του»
- Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά την ήττα στο Λονδίνο
- Θα μπουν οι ΗΠΑ στο στόχαστρο των εκδικητών ομολόγων;
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια
- Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα 73-72: Μπλακ-άουτ και απότομη προσγείωση για τη «γαλανόλευκη»
- Αυτό είναι το πρόσωπο-κλειδί στις διαπραγματεύσεις για τις απολύσεις στη Volkswagen