Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πλεύση Ελευθερίας: Η Ζώη Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον Μιχάλη Χουρδάκη από την Κ.Ο. – Η απάντησή του

Πλεύση Ελευθερίας: Η Ζώη Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον Μιχάλη Χουρδάκη από την Κ.Ο. – Η απάντησή του

H Ζωή Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον Μιχάλη Χουρδάκη από την Πλεύση Ελευθερίας, ωστόσο το κοινοβουλευτικό «καράβι δείχνει να μπάζει νερά», καθώς δεν το δέχθηκε και τόσο εύκολα.

Τη διαγραφή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με την Πλεύση Ελευθερίας, Μιχάλη Χουρδάκη αποφάσισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με την επιστολή που εστάλη από την κυρία Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και την οποία δημοσίευσε και η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα «οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας».

Σύμφωνα με την επιστολή ο κ. Χουρδάκης καλείται «εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

«Θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της -δημοκρατικά λειτουργούσας- Πλεύσης Ελευθερίας, που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή»

Βέβαια, κάπου εδώ τα πράγματα διαφοροποιούνται καθώς παρότι η κυρία Κωνσταντοπούλου στην επιστολή της αναφέρει ότι η παράδοση της έδρας έχει ζητηθεί από τον κ. Χουρδάκη, ο βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας σημειώνει πως «πληροφορήθηκε την επιθυμία» της επικεφαλής της Κ.Ο. να τον θέσει εκτός και υπογραμμίζει ότι δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του.

«Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας

«Με την παρούσα δήλωση σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθέριας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί. Οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

Αναλυτικά η απάντηση του Μιχάλη Χουρδάκη

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου, θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της -δημοκρατικά λειτουργούσας- Πλεύσης Ελευθερίας, που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή. Τα πρακτικά, το οπτικοακουστικό υλικό των Επιτροπών της Ολομέλειας, καθώς και οι ερωτήσεις και αναφορές που έχω ήδη καταθέσει είναι προσβάσιμα σε όλους. Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024