Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από τις επιθέσεις της Χαμάς

Ισραήλ: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από τις επιθέσεις της Χαμάς

Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από τις επιθέσεις της Χαμάς στο έδαφος του Ισραήλ - κρατικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι έχουν ανέλθει στους 1.200 - και τους 2.800 οι τραυματίες.

Ο απολογισμός των θυμάτων των επιθέσεων του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στο έδαφος του Ισραήλ έγινε ακόμη πιο βαρύς, ανέρχεται πλέον σε «πάνω από 1.000» νεκρούς, ανακοίνωσε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη ο ισραηλινός στρατός, από τους 900 για τους οποίους γινόταν λόγος ως τώρα (στη φωτογραφία του Reuters/Ronen Zvulun, επάνω, νεκροί από τις επιθέσεις της Χαμάς έχουν τοποθετηθεί σε σάκους στο Κιμπούτζ Κφαρ Αζα, στο νότιο Ισραήλ).

Επισήμως αναφέρεται ότι 50 κρατούνται ως όμηροι ή είναι αγνοούμενοι

Αλλοι 2.800 και πλέον άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ακόμη 50 αναφέρεται επισήμως πως είναι «όμηροι» ή «αγνοούμενοι» στη Λωρίδα της Γάζας, πάντα σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές.

Λίγο νωρίτερα, το ισραηλινό κρατικό δίκτυο KAN μετέδωσε πως οι νεκροί εξαιτίας των επιθέσεων της Χαμάς που εξαπολύθηκαν το Σάββατο έχουν πλέον φθάσει τους 1.200, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Μπλίνκεν σε Ιορδανία, Ισραήλ

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Αντονι Μπλίνκεν θα επισκεφθεί την Ιορδανία και κατόπιν το Ισραήλ κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Εγγύς Ανατολή από σήμερα ως μεθαύριο Παρασκευή, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη οι υπηρεσίες του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σε ανακοίνωση Τύπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που υπογράφεται από τον εκπρόσωπό του Μάθιου Μίλερ, αναφέρεται ότι η επίσκεψη του κ. Μπλίνκεν στο Ισραήλ, που θα αρχίσει την Πέμπτη, έχει σκοπό να σταλεί στη χώρα το μήνυμα «αλληλεγγύης» και «υποστήριξης» της Ουάσιγκτον.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024