Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Δυο άμαχοι σκοτώθηκαν από πτώση συντριμμιών ουκρανικών drones στην κατοικία τους

Ρωσία: Δυο άμαχοι σκοτώθηκαν από πτώση συντριμμιών ουκρανικών drones στην κατοικία τους

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας όταν συντρίμμια ουκρανικών drones έπεσαν στην κατοικία τους, η οποία τυλίχτηκε στις φλόγες.

Δυο άμαχοι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας πτώσης συντριμμιών τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους, το οποίο καταρρίφθηκε από την αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ, η οποία γειτονεύει με την Ουκρανία, ανακοίνωσε τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες ο επικεφαλής των τοπικών αρχών.

«Το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας στην περιοχή της Μπέλγκοροντ κατέρριψε drone (…) που πλησίαζε την πόλη. Μετά την πτώση συντριμμιών, κατοικία πήρε φωτιά (φωτογραφία, επάνω, από το X, και βίντεο, κάτω)», ανέφερε ο Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ μέσω Telegram, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Αλλο ένα άτομο νοσηλεύεται σε κώμα

A Ukrainian drone was either downed or landed on a home in Belgorod killing two adults and possibly a child. pic.twitter.com/0aIygw88Nk

— ayden (@squatsons) October 12, 2023

Ο ίδιος πρόσθεσε σε άλλο μήνυμά του: «Δυστυχώς, έχουμε νεκρούς. Τα πτώματα δυο ανθρώπων – άνδρα και γυναίκας – βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Πιθανόν να υπάρχει ένα παιδί κάτω από τα ερείπια. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται».

Νωρίτερα, ασθενοφόρο μετέφερε άλλα δύο θύματα της επίθεσης σε τοπικό νοσοκομείο, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Εναν άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση συντριμμιών drone, και βρίσκεται σε κώμα – υπέστη εγκαύματα στην αναπνευστική οδό, στα άνω και κάτω άκρα. Και μία γυναίκα που νοσηλεύεται με σπασμένο πόδι και διάσειση, και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σοβαρή.

Καταστράφηκε κτίριο κατοικιών

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, από την πτώση των συντριμμιών καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κτίριο κατοικιών, δύο ακόμη υπέστησαν ζημιές, καθώς και τρία αυτοκίνητα.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024