Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βλέπει μόνο το διπλό στο Δουβλίνο η Ελλάδα

Βλέπει μόνο το διπλό στο Δουβλίνο η Ελλάδα

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε την Ιρλανδία στο Δουβλίνο στο πιο κρίσιμο… μέχρι το επόμενο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro, στοχεύοντας μόνο στη νίκη.

Η Ελλάδα καλείται απόψε στο Δουβλίνο, κόντρα στην Ιρλανδία (21:45) να κερδίσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του EURO 2024, μέσω των προκριματικών.

Η Εθνική ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας, θα πρέπει να αφήσει από κάτω της την Ολλανδία, που αυτή τη στιγμή έχει 9 βαθμούς (όσους και η Ελλάδα), αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Η Εθνική θέλει μόνο τη νίκη για να δει με… άλλο μάτι το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Ολλανδία

Για να μπορεί η Ελλάδα να την αφήσει πίσω της, μετά το μεταξύ τους ματς τη Δευτέρα (16/10, 21:45) στην OPAP Arena, πρέπει να έχει πάρει το διπλό στο Δουβλίνο.

Ο Πογέτ είδε τον Χατζηδιάκο να τίθεται νοκ – άουτ, επομένως θα προβεί σε αλλαγή στο κεντρικό του δίδυμο στην άμυνα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και αλλαγές στις θέσεις τις επίθεσης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (διεκδικεί θέση ο Ιωαννίδης).

Στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιρλανδία που είχε διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Εθνική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 2-1, ενώ η προϊστορία είναι με το μέρος της, αφού σε 2 αναμετρήσεις στην Ιρλανδία (φιλικά), έχει φύγει νικήτρια με 0-1.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024