Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Ανατριχιαστικά μηνύματα οικογένειας σε κιμπούτς που εισέβαλε η Χαμάς

Ισραήλ: Ανατριχιαστικά μηνύματα οικογένειας σε κιμπούτς που εισέβαλε η Χαμάς

Η οικογένεια έστειλε μήνυμα στους συγγενείς στην Αυστραλία λέγοντας αρχικά ότι ήταν όλοι ασφαλείς καθώς είχαν μπει σε καταφύγια, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα η κατάσταση άλλαξε δραματικά

Τα τελευταία ανατριχιαστικά μηνύματα μιας ισραηλοαμερικανικής οικογένειας της οποίας το κιμπούτς δέχτηκε επίθεση από τη Χαμάς το Σάββατο αποκαλύπτει η Daily Mail.

Η οικογένεια ζούσε στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μία κοινότητα 400 ατόμων, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όπου 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η οικογένεια έστειλε μήνυμα στους συγγενείς της στην Αυστραλία λέγοντας αρχικά ότι ήταν ασφαλείς καθώς είχαν μπει σε καταφύγια, ωστόσο λίγο αργότερα η κατάσταση άλλαξε δραματικά.

«Μας καίνε…»

«Είναι εδώ, μας καίνε, είναι αποπνικτικά», έγραψε στους συγγενείς του ο 36χρονος Johnny Siman Tov. Ο ίδιος και η 35χρονη σύζυγός του Tamar Kedem-Simian Tov, τα τρία τους παιδιά ηλικίας από δύο έως πέντε ετών και η μητέρα του 36χρονου 70 ετών, σκοτώθηκαν το Σάββατο.

Ο Τζόνι, τα παιδιά του Omer, δύο ετών και τα δίδυμα Arbel και Shachar, πέντε ετών, ήταν όλοι Αμερικανοί πολίτες, όπως και η μητέρα του. Η εθνικότητα της συζύγου του ήταν ασαφής.

Η οικογένεια ζούσε στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μία κοινότητα 400 ατόμων, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όπου 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η Κάρολ, μητέρα του 36χρονου, είχε καταφύγει στο σπίτι της με τον σκύλο της καθώς η Χαμάς προχωρούσε την επίθεση, ωστόσο οι ένοπλοι τη σκότωσαν στο δωμάτιό της.

Η Κάρολ

Σύμφωνα με τη Daily mail, οι μόνοι που επέζησαν από την οικογένεια είναι οι δύο κόρες της Κάρολ, οι δύο γιοι της και ο σύζυγός της. Ένας από τους γιους, ο Σάχαρ Μπάτλερ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ασφάλειας για το κιμπούτς, πυροβολήθηκε αλλά αναρρώνει.

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024