Τον Σωτήρη Καλυβάτση συνάντησε η κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή το θεατρικό «Άντρες με τα όλα τους» που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Βέμπο. «Ένας εκ των έξι ανδρών είναι εδώ» σημείωσε χιουμοριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για το πρώτο φιλί με την Υρώ Λούπη, τις τηλεοπτικές προτάσεις και τα «όχι» στα δοκιμαστικά.

«Δεν έχω κάνει σκηνές με γυμνά. Δεν με παίρνουν εμένα για τέτοια πράγματα. Προσωπικά ζορίζομαι καμιά φορά όταν υπάρχουν ερωτικές σκηνές. Η μόνη που φίλησα παραπάνω στην σκηνή ήταν η Υρώ, αφού τα βρήκαμε μεταξύ μας. Ο Μανούσος Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω σωστά στην σκηνή», σημείωσε γελώντας ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Η πιο περίεργη τηλεοπτική πρόταση ήταν να συμμετέχω σε πάνελ πρωινής εκπομπής

«Η πιο περίεργη τηλεοπτική πρόταση ήταν να συμμετέχω σε πάνελ πρωινής εκπομπής. Τα τηλεπαιχνίδια επαναλαμβάνονται γιατί οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν… ‘φρέσκιες’ ιδέες. Δεν πάω σε δοκιμαστικά γιατί οι άνθρωποι της τηλεόρασης με γνωρίζουν».

«Αν προσθέσουμε όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης τους followers μας δε θα χωράνε στο θέατρο»

Όσο για τους followers που πρέπει να έχουν οι ηθοποιοί για να… βρίσκουν δουλειά, σημείωσε πως «αν προσθέσουμε όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης τους followers μας δε θα χωράνε στο θέατρο».