Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης ο γιος και ο γαμπρός του Ερντογάν

Ισραήλ: Σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης ο γιος και ο γαμπρός του Ερντογάν

Ανάρτηση του ιστορικού και συγγραφέα Babak Taghvaee

Σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν ο γιος του και ο γαμπρός του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως φαίνεται σε ανάρτηση στο Χ του συγγραφέα και ιστορικού, Babak Taghvaee, ο γιος του Ερντογάν, Μπιλάλ και ο γαμπρός του, Σελτσούκ πήγαν χθες, Σάββατο, σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης.

«Ο γιος του Ερντογάν, που είχε δεσμούς με το ISIL (Ισλαμικό Κράτος) και ο γαμπρός του, Selcuk Bayraktar, κατασκευαστής drones Bayraktar, παρευρέθηκαν σε μια συγκέντρωση υπέρ της Χαμάς και κατά του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη» αναφέρεται στην ανάρτηση.


Σύμφωνα με τους Times of Israel, ο Μπιλάλ Ερντογάν συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, και τον πρώην πρόεδρο του τουρκικού κοινοβουλίου, Μουσταφά Σεντόπ.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 άτομα, κρατώντας παλαιστινιακές και τουρκικές σημαίες και φώναζαν συνθήματα κατά του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Λάβρος για το Παλαιστινιακό ο Ερντογάν

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε έντονη ανησυχία για περαιτέρω κλιμάκωση και εξάπλωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» τον αποκλεισμό της Γάζας και κάλεσε το Ισραήλ ν’ ανοίξει τον διάδρομο της Ράφα για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους Παλαιστινίους.

«Απαράδεκτος ο αποκλεισμός της Γάζας»

Εμείς στέλνουμε βοήθεια κι η Αμερική αεροπλανοφόρα

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στην πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε χθες η Τουρκία στο αεροδρόμιο Helal της Αιγύπτου, με φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες τροφίμων, πάνες, νερό και ιατρικό υλικό και επιτέθηκε ξανά στις ΗΠΑ που στέλνει αεροπλανοφόρα.

«Η προεδρία μας συνεχίζει τις προετοιμασίες για την αποστολή και νέας βοήθειας στην περιοχή. Ενώ το κάνουμε αυτό, όπως και τα ΗΑΕ, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, ταυτόχρονα βλέπουμε ότι η Αμερική μιλάει για την αποστολή αεροπλανοφόρου εδώ. Η Αγγλία μιλάει επίσης για την αποστολή αεροπλανοφόρου.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024