Άργος: Σκάβουν για κρυμμένες λίρες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Οι εργασίες γίνονται με την άδεια της Αστυνομίας και της Αρχαιολογίας, προκειμένου να εντοπισθούν στο σημείο κρυμμένες λίρες από την περίοδο της Κατοχής.
Τον κρυμμένο θησαυρό από την εποχή της Κατοχής αναζητά ιδιώτης σε περιοχή της Αργολίδας.
Μάλιστα μηχανήματα εκσκαφής που έχει ενοικιάσει ο ίδιος ξεκίνησαν σήμερα (17/10) έρευνα για τις θαμμένες λίρες σκάβοντας το έδαφος κοντά στον κόμβο Μαλαχιά κοντά στο Άργος. Αργολίδα.
Οι ανασκαφές γίνονται με την άδεια της Αστυνομίας και της Αρχαιολογίας, προκειμένου να εντοπισθούν στο σημείο κρυμμένες λίρες από την περίοδο της κατοχής.
«Είμαστε κοντά»
Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες με μηχανήματα εκσκαφής
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα argolikeseidiseis.gr σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ανασκαφής, εκεί βάση της πληροφορίας παλιού κατοίκου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας την περίοδο εκείνη, είχε τοποθετηθεί μεγάλη ποσότητα με λίρες Αγγλίας.
Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται ανασκαφή στο σημείο και σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπεύθυνου βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του «θησαυρού».
- Καισαριανή: Στη Γάνδη σήμερα οι εμπειρογνώμονες του ΥΠΠΟ – Τα βήματα που θα ακολουθηθούν
- Συνταγή: Γαλακτομπούρεκο
- Πιέσεις στα φάρμακα καινοτομίας έφεραν απολύσεις 20% στην πενταετία στην Ελλάδα
- Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο ηθοποιός Έρικ Ντέιν
- Ιράν: Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους – Νεκρός ο ένας από τους δύο χειριστές
- Διατροφή: Η nordic diet κάνει καλό στην υγεία και στον πλανήτη



