Νέος «πονοκέφαλος» για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Ροδόλφο Πισάρο αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.
Νέος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της ένωσης μετά τον μυϊκό τραυματισμό του Πισάρο.
Ο Μεξικανός δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.
Από την άλλη, την θεραπεία του συνεχίζει και ο Λιβάι Γκαρσία ενώ ο Τσούμπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αισιοδοξεί πως σύντομα θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κροατίας, την στιγμή που άπαντες αναμένουν τα νεότερα της κατάστασης του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος τραυματίστηκε σε παιχνίδι της Σερβίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!