Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
One Piece: Ένας παλιός γνώριμος στο top 10 του Netflix

One Piece: Ένας παλιός γνώριμος στο top 10 του Netflix

Tο Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι η 2η σεζόν του One Piece 

Σαρώνει η live action verion του One Piece στην πλατφόρμα του Netflix και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της βρίσκεται στην κορυφή του τοπ 10.

Λογικό, άλλωστε αφού πρόκειται για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς καθώς οι θαυμαστές αναρωτιόντουσαν πώς θα εξελισσόταν όλα δεδομένου ότι το ίδιο το One Piece είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλές.

Το One Piece, η μακροχρόνια αγαπημένη σειρά anime που έχει δημιουργήσει 15 ταινίες κινουμένων σχεδίων και 40 βιντεοπαιχνίδια, έχει μετατραπεί σε σειρά ζωντανής δράσης από τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Δεδομένου ότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την αρχική του πρεμιέρα, φαίνεται ότι το ζωντανό σόου One Piece συνεχίζει να είναι επιτυχημένο. Δεν είναι περίεργο που το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι η 2η σεζόν του One Piece είναι στα σκαριά, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την παραγωγή λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών συγγραφέων και ηθοποιών.

Ως μέρος της ανακοίνωσης για τη δεύτερη σεζόν, ο δημιουργός της σειράς One Piece , Eiichiro Oda, επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Tony  Chopper θα κάνει το άλμα στη ζωντανή δράση με τα νέα επεισόδια κατά την πρεμιέρα τους.

Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να παρακολουθήσετε στην τηλεόρασή σας όλα όσα συνέβησαν στην πρώτη σεζόν των οκτώ επεισοδίων που μεταδίδονται τώρα με το Netflix.

Βασισμένο στη σειρά manga με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Ιαπωνίας από τον Eiichiro Oda, το One Piece είναι μια θρυλική περιπέτεια ανοιχτής θάλασσας που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ο Monkey D. Luffy είναι ένας νεαρός τυχοδιώκτης που λαχταρούσε μια ζωή ελευθερίας από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

O Luffy ξεκινάει από το μικρό του χωριό σε ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρει τον θρυλικό θησαυρό, One Piece, για να γίνει Βασιλιάς των Πειρατών! Αλλά για να βρει το απόλυτο βραβείο, ο Luffy θα χρειαστεί να συγκεντρώσει το πλήρωμα που πάντα ήθελε πριν βρει ένα πλοίο να πλέει, ψάχνοντας κάθε ίντσα των γαλάζιων θαλασσών, ξεπερνώντας τους Πεζοναύτες και τους επικίνδυνους αντιπάλους σε κάθε στροφή.

Με την τηλεόραση TCL Smart 43 θα έχετε εντυπωσιακά χρώματα για ζωντανή, ρεαλιστική εικόνα και θα νιώσετε κάθε απόχρωση του one piece. Xάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Quantum Dot, αυτή η τηλεόραση TCL έχει αυθεντική, κινηματογραφική απεικόνιση χρώματος από δισεκατομμύρια χρώματα και αποχρώσεις. Όλα τα χρώματα που μπορεί να αποτυπώσει η κινηματογραφική κάμερα. Η αναπαραγωγή των χρωμάτων σε λεπτομέρεια και βάθος είναι ασυναγώνιστη συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση LED ή OLED.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024