Τον Σάκη Τανιμανίδη συνάντησε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα», ρωτώντας τον τόσο για το «Dragons’ Den» όσο και για την προσωπική με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής του και για τα… πέντε παιδιά που θα ήθελε με την Χριστίνα Μπόμπα.

Θα ήθελα πάρα πολύ και ένα και δύο και τρία παραπάνω παιδιά. Άρα αν κάνεις την πρόσθεση πάμε τρία και τέσσερα και πέντε. Είμαι υπερβολικά χαζομπαμπάς

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει το «Dragons’ Den» γιατί το έχουμε γυρίσει και έχει εξαιρετικά πλάνα. Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει, θα δούμε, δεν ξέρω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα», υπογράμμισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαι υπερβολικά χαζομπαμπάς»

Με τη Χριστίνα Μπόμπα να έχει δηλώσει πως πιο πολύ ανυπομονεί για άλλο παιδί ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ εκείνη χρειάζεται ακόμα χρόνο, ο παρουσιαστής το επιβεβαίωσε.

«Θα ήθελα πάρα πολύ και ένα και δύο και τρία παραπάνω παιδιά. Άρα αν κάνεις την πρόσθεση πάμε τρία και τέσσερα και πέντε. Είμαι υπερβολικά χαζομπαμπάς», υπογράμμισε ο Σάκης Τανιμανίδης αναφορικά με το μεγάλωμα της οικογένειάς του με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ρωτήθηκε και για το πώς του φάνηκε ο Γιώργος Λιανός, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αποφεύγει να απαντήσει οτιδήποτε και να αποχωρεί για τις υποχρεώσεις του.