Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10) σε δασική έκταση στη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβετικής Υπηρεσίας, η φωτιά καίει σε πευκοδάσος στην περιοχή Μαριές, κοντά στα σύνορα με την Έξω Χώρα.
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς με 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα και με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Από αέρος συνδράμουν 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου ήδη έχει μεριμνήσει για την αποστολή 4 υδροφόρων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.