Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2: Γλύτωσαν στο φινάλε οι «κανονιέρηδες»

Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2: Γλύτωσαν στο φινάλε οι «κανονιέρηδες»

Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0 της Άρσεναλ και φάνηκε να κρατάει τη νίκη στα χέρια της, αλλά οι «κανονιέρηδες» βρήκαν δύο γκολ προς το φινάλε του ματς και έφυγαν με τον βαθμό (2-2)

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεγάλη νίκη στη σεζόν έφτασε η Τσέλσι, αλλά τα χάλασε όλα στο τέλος. Οι «μπλε» προηγήθηκαν με 2-0 της Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα όμως να έχει τις απαντήσεις στο τέλος και να φεύγει από το «Stamford Bridge» με 2-2 αν και δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Στο 11′ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαλιμπά και ο Πάλμερ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Ο Ράις είχε μία καλή στιγμή για την Άρσεναλ στο 21′ ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πάλμες έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο έξω.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Τσέλσι βρήκε το δεύτερο γκολ. Στο 48′ συγκεκριμένα, ο Μούντρικ έκανε σέντρα-σουτ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Από λάθος του Ραγιά ο Πάλμερ πλησίασε στο 3-0 και αφού την γλίτωσε εδώ η Άρσεναλ, ξαναμπήκε στο ματς στο 77′.

Ο Σάντσεθ έκανε γκάφα και ο Ράις τον πλάσαρε από τα 25 μέτρα για το 2-1, βάζοντας την ομάδα του μέσα στο ματς. Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα ήρθε και το 2-2 με προβολή του Τροσάρ από σέντρα του Σακά.

Τσέλσι: Σάντσεθ, Κουκουρέγια, Κόλγουιλ, Τιάγκο Σίλβα, Γούστο, Γκάλαχερ, Καϊσέδο, Φερνάντες, Μούντρικ (65’ Τζάκσον), Πάλμερ (85′ Μαντουεκέ), Στέρλινγκ (85′ Τζέιμς).

Άρσεναλ: Ραγιά, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (46’ Τομιγιάσου), Ράις, Ζορζίνιο (68’ Σμιθ Ρόου), Έντεγκααρντ (77’ Χάβερτς), Σακά, Μαρτινέλι (79’ Τροσάρ), Ζεσούς (68’ Ενκετιά).

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024