Για αρκετά χρόνια έχουν κρατήσει παρέα και οι δύο στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, κυρίως στη δεκαετία του ‘90.

Ο ένας, ο Τζον Στάμος ως θείος -των αξιολάτρευτων και στη ζωή, διδύμων Όλσεν- στο «Full House» («Τρελή οικογένεια»), ο άλλος, ο Τόνι Ντάνζα ως τηλεοπτικός πατέρας της Αλίσα Μιλάνο στο «Ποιος είναι το αφεντικό;».

Το 2015, σε επίσημη εκδήλωση ο Τζον Στάμος

Εκτός από τη μικρή οθόνη, φαίνεται ότι τους συνέδεσε και κάτι άλλο στην πορεία τους, όπως αποκαλύπτει με την ευκαιρία της έκδοσης των απομνημονευμάτων του ο Τζον Στάμος.

Ήδη τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος ο ηθοποιός έχει προχωρήσει σε «τσουνάμι» σοκαριστικών αποκαλύψεων για την προσωπική του ζωή, με προεξάρχουσα την είδηση της κακοποίησής του από μπέιμπι σίτερ, όταν ήταν μικρό παιδί, γύρω στα δέκα του χρόνια.

Ο Τόνι Ντάνζα με την Αλίσα Μιλάνο

Επ’ αυτοφώρω

Τώρα, ο Τζον Στάμος ισχυρίζεται ότι έπιασε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι την πάλαι ποτέ φίλη του, ηθοποιό και μοντέλο, Τέρι Κόπλεϊ στο κρεβάτι με τον Τόνι Ντάνζα. Η ίδια απάντησε και αρνείται η απιστία, καθώς λέει ότι είχε χωρίσει από τον Τζον Στάμος.

Ήταν τη δεκαετία του ’80 που ο Στάμος έβγαινε με την Τέρι Κόπλεϊ. Τώρα, εκείνος είναι στα 60 του χρόνια και ο Τόνι Ντάνζα στα 72 του. Αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια λόγω της έκδοσης των απομνημονευμάτων του Στάμος με τίτλο «If you would have told me».

Ο ηθοποιός έχει προχωρήσει σε «τσουνάμι» σοκαριστικών αποκαλύψεων για τη ζωή του, όπως την κακοποίησή του από μπέιμπι σίτερ

Με το νέο του βιβλίο που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τη διεθνή κοινή γνώμη (Πηγή φωτογραφίας: https://www.facebook.com/johnstamos/)

Ό,τι χειρότερο

Όπως λέει ο Στάμος στο «PEOPLE», το συμβάν ήταν «φυσικά επώδυνο και χειρότερο από οτιδήποτε άλλο… Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά θα προτιμούσα να με χτυπήσει κάποιος με γροθιά στη μύτη πάλι ή κάτι τέτοιο πάντως, γιατί ο πόνος αυτός είναι τόσο συντριπτικός.

Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω ότι πιθανόν δεν ήταν το κατάλληλο κορίτσι για μένα. Το να τον βλέπω, λοιπόν, το να συνειδητοποιώ ότι ήταν εκείνος, ήταν σκληρό. Εννοώ, ήταν πολύ άσχημο».

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, πήγε στον ξενώνα της Κόπλεϊ και βρήκε την ηθοποιό να κοιμάται στο κρεβάτι δίπλα σε έναν άντρα που είχε «κοιλιακούς φέτες», αλλά δεν τον αναγνώρισε αμέσως.

Με τον Κέβιν Ντίλον

Πώς αντέδρασε ο Τζον Στάμος

Έχασε την ανάσα του στη θέα της επίμαχης σκηνής, δεν ήξερε τι να κάνει και τελικά έτρεξε έξω, βγήκε στον δρόμο και ξέσπασε σε δάκρυα, ελπίζοντας να μην τον δει κανείς σ’ αυτή την κατάσταση.

Η Κόπλεϊ περιγράφει το συμβάν από τη δική της σκοπιά, στα 62 της πια χρόνια, λέει ότι είχε τελειώσει ο δεσμός της με τον Στάμος, απλώς εκείνος την κοίταξε κι έφυγε αμέσως.

Ο Τζον ισχυρίζεται ότι του πήρε πολύ καιρό να το ξεπεράσει, και σήμερα μιλάει για την Κόπλεϊ, λέγοντας ότι «είναι απλώς ένας καλός άνθρωπος».

View this post on Instagram

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.facebook.com/johnstamos/)