Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει…»

«Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει…»

Αναμένουμε τη διακοπή σε όλα τα γήπεδα από εδώ και στο εξής σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση

Μεθόδευση: «Επινοώ τρόπους, για να φέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα και τους υλοποιώ με συστηματικό τρόπο. Το λύνω με πλάγιο, έμμεσο τρόπο». Μια από τις βασικές ερμηνείες της λέξης στα ελληνικά λεξικά της κοινής Νεοελληνικής Γλώσσας. Ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος. Στην πρώτη ελάχιστη αφορμή. Προετοιμασμένος για κάθε τέτοια περίπτωση. Στάση προμελετημένη.

Δεν υιοθετούμε την ρίψη κροτίδων, φωτοβολίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων. Κάθε άλλο. Αυτά πρέπει να σταματήσουν από όλα τα γήπεδα, από κάθε άθλημα. Η αντίδραση αυτή στους αθλητικούς χώρους είναι ένα βαθύ κοινωνικό ζήτημα. Το θέμα όμως είναι ποια θα είναι η συνέχεια.

Και τώρα τι; Στην πρώτη κροτίδα… αντίο; Για να δούμε. Από παντού; Από κάθε γήπεδο κόντρα σε κάθε αντίπαλο; Ακόμη κι από το ίδιο μας το γήπεδο αν οι δικοί μας οπαδοί ρίξουν ένα «δυναμιτάκι»;

Γιατί τώρα και όχι πριν όταν έγιναν πολύ χειρότερα; Τώρα τους ήρθε. ΟΚ, είναι μια κάποια άποψη.

Τώρα όμως άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Ένα δώρο που φαίνεται πολύτιμο αλλά στην πραγματικότητα είναι κατάρα. Ένα ατυχές συμβάν που προασπίζει τα συμφέροντα, εν προκειμένω, του Παναθηναϊκού, αλλά είναι κάτι που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Ο Χουάνκαρ έπεσε. Ο Παναθηναϊκός σήκωσε το λάβαρο της επαναστάσεως και «γαία πυρί μιχθήτω». Αν το ζήτημα είναι να λυθεί το θέμα με τις ρίψεις αντικειμένων στα γήπεδα τότε όλα καλώς.

«Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει»

Ποια είναι τα μέτρα που προτείνουν οι παθόντες;

Ο μηδενισμός και το 0-3 στα χαρτιά είναι η λύση που θα επιφέρει την εξυγίανση και την απόλυτη σωτηρία στο άθλημα; Αν ναι, τότε η μεθόδευση θα γίνει καθημερινότητα. Όταν κάτι δεν μας πάει καλά στην πρώτη κροτίδα πέφτουμε. Κι αφήνουμε το γιατρό να κρίνει το πόσο καλά είμαστε ή όχι. Και να βγάλει ο διαιτητής το φίδι από την τρύπα. Αν υπάρχει νόμος θα πρέπει να ισχύει για όλους.

Αφού έγινε η αρχή και δεν προκύψει κάτι το κολάσιμο για τους φιλοξενούμενους από την ερμηνεία που θα δώσει ο αθλητικός δικαστής τότε αναμένουμε την επόμενη αγωνιστική την διακοπή σε όλα τα γήπεδα με την πρώτη «στραβή». Το αυτό αν προκύψει δόλος στην αποχώρηση τους.

Δεν πρέπει να είναι μονομερής κίνηση και αντίστοιχη τιμωρία. Ένας νόμος για όλους. Με το παραμικρό… χαρτάκι που θα πέσει και θα επηρεάσει την σωματική και ψυχική υγεία των διαγωνιζομένων στον κάθε αγωνιστικό χώρο. «Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα». Αντέχεις;

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024