Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πλάθα: «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή»

Πλάθα: «Χρειάζεται μεγάλη προσοχή»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σάσαρι και τόνισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειες.

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ στο BCL με αντίπαλο τη Σάσαρι (25/10, 21:30) και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειες.

Όσα είπε ο Πλάθα:

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκτός έδρας στο Basketball Champions League. Είναι γεγονός, ότι πρέπει να δώσουμε τα πάντα, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης για να φτάσουμε στη νίκη.

Ξέρουμε τι σημαίνει για τη γηπεδούχο ομάδα αυτό το ματς, ειδικά από τη στιγμή, που έχει στο παθητικό της δύο συνεχόμενες ήττες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Η αντίπαλός μας θα μας πιέσει από την αρχή του αγώνα και πρέπει να το διαχειριστούμε. Αυτό θα είναι το «κλειδί» για την έκβαση της αναμέτρησης.

Επίσης, είναι τέτοιο το «φορμάτ» της διοργάνωσης, που δεν επιτρέπεται εφησυχασμός. Έχουμε ενημερώσει σχετικά και τους ξένους παίκτες μας γι’ αυτό.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό».

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024