Την επόμενη προσωρινή λύση ψάχνει τα τελευταία 24ωρα ο Άγιαξ, μετά και την απόλυση του πρώτου προπονητή της ομάδας, Μόρις Σταίν.

Ο «Αίαντας» έχει ξεκινήσει τραγικά τη σεζόν φέτος, καθώς αυτή τη στιγμή τον βρίσκουμε στην προτελευταία θέση της Eredivise με μόλις 5 βαθμούς.

Ολλανδικά δημοσιεύματα ανέφεραν χθες πως ο Άγιαξ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον άλλοτε Ολλανδό τεχνικό της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος, Τζον Φαν Σιπ, κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει με δικά του λόγια ο ίδιος ο 59χρονος.

Οι φήμες κάνουν λόγο για προσωρινή συμφωνία, η οποία θα επανεξεταστεί ανάλογα με την πορεία του πρώην παίκτη της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ως προσωρινός διευθυντής ορίστηκε ο Χεντβίγκες Μαδούρο. Ο πρώην μέσος του Άγιαξ ήταν ένας από τους βοηθούς του Μορίς Στάιν πριν ληφθεί η απόφαση για την απόλυση του 49χρονου τη Δευτέρα.

Ο Μαδούρο θα είναι ο πρώτος προπονητής για τους αγώνες αυτής της εβδομάδας με την Μπράιτον για το Europa League και την τεράστια αναμέτρηση της Κυριακής με την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα PSV.