Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα... ενώσει Κασσελάκη και Ανδρούλακη

Η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα… ενώσει Κασσελάκη και Ανδρούλακη

Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσουν διάφορες συναντήσεις. Κοινός τόπος η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Ταυτόχρονη παρουσία στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρακολουθήσουν και τη στρατιωτική παρέλαση θα έχουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Κοινός τόπος Κασσελάκη και Ανδρουλάκη η στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη από τις 27 Οκτωβρίου. Την πρώτη μέρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις και προσωπικό του τοπικού ΕΚΑΒ. Το απόγευμα θα επισκεφθεί την περιοχή της Καλαμαριάς.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση και, ακολούθως, θα πραγματοποιήσει βόλτα στην παραλία Θεσσαλονίκης όπου θα συνομιλήσει με κόσμο.

Ενδέχεται στο πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να προστεθούν και άλλες δράσεις. Υπενθυμίζεται ότι αύριο ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει το απόγευμα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το βράδυ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνέδριο του Economist.

Τριήμερη επίσκεψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, με την ιδιότητά του και ως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί στην πόλη από αύριο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Το πρωί αναμένεται να βρεθεί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ενώ, το απόγευμα, θα παραστεί στην εκδήλωση του ΑΠΘ για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στο νέο πολιτικό του γραφείο. Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα βρεθεί, εξίσου με τον κ. Κασσελάκη, στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024