Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ωρα να δούμε το πώς θα φτιάξει το προϊόν

Ωρα να δούμε το πώς θα φτιάξει το προϊόν

Το μόνο που μπορούσε να κάνει, σχετιζόταν με την αδυναμία του να στηρίξει την όποια διάγνωστη, αφού δεν είχε τα μέσα που χρειαζόταν.

Η αυριανή εκδίκαση της καίουσας υπόθεσης για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκό, έχει ασφαλώς τη σημασία της. Μπορεί να προχωρήσει με διαδικασίες εξπρές, κάτι που θέλουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, κυρίως γιατί δεν επιθυμούν εκκρεμότητες, ενώ επιτέλους η Δικαιοσύνη πρέπει να «μιλά» το συντομότερο δυνατό.

Ισως, όμως, έχουμε μια ιστορία που θα τραβήξει σε μάκρος, καθόσον θα δούμε εφέσεις και ίσως προσφυγές σε ανώτερα δικαστήρια. Κοντολογίς, δεν αποκλείεται να πάμε και στο 2024…

Πέρα από όλα αυτά που θα φανούν στην πορεία, μένει να διαπιστωθεί τι είδους ποδόσφαιρο μας αξίζει.

Αυτό που ζούμε τώρα με τις κακές διαιτησίες, τους ανεπαρκείς διαιτητές, τους ξένους κατώτερης κατηγορίας που έρχονται για τα σπουδαία ματς , τον αρχιδιαιτητή που ακόμη δεν έχει πιάσει δουλειά και η σκυτάλη παραμένει σε γνωστά πρόσωπα που κάνουν κουμάντο; ‘Η μήπως θα κοιτάξουμε το μέλλον και μαζί με τους ορθά σκεπτόμενους θα επιχειρηθεί ένα βήμα προς τα μπροστά;

Η απάντηση, προφανώς και έρχεται άμεσα. Γιατί ανεξάρτητα με τους κανονισμούς που όλοι τους γνωρίζουν, υφίστανται ορισμένα κομμάτια που αξίζει να πέσει το φως πάνω τους. Πρέπει ή όχι ο εκάστοτε γιατρός να διαθέτει τα «εργαλεία» προκειμένου να διαπιστώσει το παραμικρό που μπορεί να αφορά έναν ποδοσφαιριστή;

Γιατί μόνο με την κλινική εικόνα, άκρη δεν βγαίνει. Και εν προκειμένω, ο γιατρός του ντέρμπι, δεν είπε σε καμμιά περίπτωση πως ο Χουάνκαρ ήταν αδύνατο να αγωνιστεί. Το μόνο που μπορούσε να κάνει, σχετιζόταν με την αδυναμία του να στηρίξει την όποια διάγνωστη, αφού δεν είχε τα μέσα που χρειαζόταν.

Ένα ακόμη για όσους εξακολουθούν να βλέπουν διακοπή από την κροτίδα. Πουθενά δεν αναγράφεται το συγκεκριμένο γεγονός ως ο λόγος του άδοξου φινάλε του κλασικού ντέρμπι. Αλλά φτάσαμε εκεί που φτάσαμε, επειδή ο γιατρός ύστερα από περίπου δύο ώρες δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ο Ισπανός μπακ ήταν σε θέση ή όχι να δώσει το παρών στον αγώνα. Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια.

Και επειδή καλή είναι η θεωρία, καλύτερη όμως η αλήθεια και η πραγματικότητα: έχει μεγάλη σημασία που ο Ολυμπιακός παλεύει να βρει αυτόν που πέταξε την κροτίδα. Θέλει να πάρει τα μέτρα μου. Γιατί στην πραγματικότητα νοιάζεται αναφορικά με το πώς θα βελτιωθεί το προϊόν.

Αλλωστε, όταν κάνεις επενδύσεις υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα παρουσιάζεις ένα άρτιο γήπεδο, το τελευταίο που θέλεις είναι να μπλέκεις σε περιπέτειες που ουσιαστικά δεν έχεις κάποια ευθύνη. Για να είναι απολύτως ξεκάθαρο αυτό.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024