Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
SmartNav| Το νέο της προϊόν συνδυάζει Έξυπνη Δρομολόγηση και Καινοτομία

SmartNav| Το νέο της προϊόν συνδυάζει Έξυπνη Δρομολόγηση και Καινοτομία

Μια ανατρεπτική προσέγγιση στον τομέα του σχεδιασμού δρομολογίων.

Στον συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας, η SmartNav παρουσιάζει με υπερηφάνεια το πρωτοποριακό της προϊόν, το Route Planner, ένα εξελιγμένο εργαλείο που αναδεικνύει την κορυφαία σημασία της έξυπνης και αποτελεσματικής διαχείρισης στόλου οχημάτων. Αποτελώντας τη σύνθεση της καινοτομίας και της προηγμένης τεχνολογίας, το προϊόν προσφέρει μια συναρπαστική λύση για τον σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση δρομολογίων.

Το νεοσύστατο προϊόν της SmartNav είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση πόρων. Μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών, διασφαλίζει όχι μόνο την ομαλή κίνηση του στόλου, αλλά και τη μείωση του χρόνου και του κόστους παράδοσης.

Κόντρα στα συμβατικά, παραδοσιακά πρότυπα διαχείρισης

Το Route Planner αναδεικνύεται ως μια επαναστατική λύση, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές μεθόδους διαχείρισης οχημάτων. Εκεί όπου οι χειροκίνητες και χρονοβόρες διαδικασίες για κάθε όχημα ξεχωριστά αποτελούν συχνή πρακτική, το Route Planner προσφέρει έναν αυτοματοποιημένο σχεδιασμό δρομολογίων. Μειώνοντας την αυξημένη κατανάλωση χαρτιού για την καταγραφή δεδομένων, το προϊόν δημιουργεί ένα ψηφιακό περιβάλλον που εξυπηρετεί την αποδοτική διαχείριση στόλων με ενιαίο και προηγμένο τρόπο. Στηρίζοντας λοιπόν, την εξέλιξη προς ένα πιο βιώσιμο και έξυπνο μέλλον, αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της διαχείρισης στόλου οχημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται το προϊόν; 

Η Smartnav ξεχωρίζει στον τομέα της Διαχείρισης Στόλου εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές πρακτικές, και κατευθυνόμενη προς μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία στην καθημερινή προετοιμασία, απευθύνεται σε διαφορετικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των Εταιρειών Μεταφορών, των Εταιρειών Courier, των Τεχνικών Εταιρειών, καθώς και των Εταιρειών Fast Food.

Εντοπίζοντας τις ανάγκες της κάθε κατηγορίας επιχειρήσεων, η Smartnav προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που προάγουν την ομαλή λειτουργία των στόλων, ανεξαρτήτως του είδους της δραστηριότητας ή του γεωγραφικού πεδίου λειτουργίας. Επιπλέον, η ευελιξία της πλατφόρμας επιτρέπει την εξυπηρέτηση τόσο εθνικών, όσο και διεθνών επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον που προάγει την επιτυχημένη διαχείριση στόλου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι κερδίζει ο επιχειρηματίας; 

Ο επιχειρηματίας που επιλέγει το Route Planner κερδίζει αποδοτικότερα δρομολόγια για κάθε οχηματικό στόλο, εξοικονομώντας ώρες εργασίας και χιλιομετρικές αποστάσεις. Επίσης, επωφελείται από τη δυνατότητα αυτοματοποιημένου συστήματος και εισαγωγής της επιθυμητής ακτίνας κίνησης των οχημάτων, ενώ διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά των οχημάτων για κατάλληλη επιλογή ανάλογα με το σημείο.

Επιπλέον, λαμβάνει υπόψη εξωτερικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο για βέλτιστη πορεία, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και αποφυγή αναμονής στην μπάρα φόρτωσης. Κάθε υποκατάστημα διαχειρίζεται αυτόνομα τις παραγγελίες και τα οχήματά του, ενώ το κεντρικό κατάστημα διατηρεί τον έλεγχο για όλα, προσφέροντας ολοκληρωμένη διαχείριση. Τέλος, η δυνατότητα εύρεσης της βέλτιστης τοποθεσίας εκκίνησης ενισχύει την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών.

Πριν & Μετά τη χρήση της Εφαρμογής

  1. Η χειροκίνητη και χρονοβόρα διαδικασία για κάθε όχημα αντικαθίσταται με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα, το οποίο υπολογίζει τις ιδιαιτερότητες κάθε οχήματος και καθοδηγεί τους οδηγούς εύκολα (έμπειρους και μη) χάρη στα προηγμένα συστήματα gps.
  2. Ο τυχαίος σχεδιασμός δρομολόγησης οχημάτων, αντικαθίσταται με προηγμένες τεχνολογίες που υπολογίζουν οδικές παραμέτρους, όπως τις κυκλοφοριακές εξωτερικές συνθήκες, σε πραγματικό χρόνο.
  3. Από την αυξημένη κατανάλωση χαρτιού για καταγραφή δεδομένων περνάμε σε μια νέα τάση, η οποία συμβάλλει σε ένα πιο πράσινο μέλλον. Ηλεκτρονική απεικόνιση και δεδομένα συγκεντρωμένα σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.


Πλατφόρμα Canopus: Το μυστικό σας όπλο στον προγραμματισμό δρομολογίων

Γνωρίστε το Canopus, την πλατφόρμα που αποτελεί τον πυρήνα του Προγραμματιστή Δρομολογίων της SmartNAV. Η πλατφόρμα Canopus, κάνοντας χρήση του δικού της συστήματος Engine API και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, εγγυάται απόλυτη αποτελεσματικότητα στη δρομολόγηση των οχημάτων σας, προσφέροντας 100% ακρίβεια, ευχρηστία και ασφάλεια.

Η πλατφόρμα Canopus δεν είναι απλώς ένα εργαλείο, είναι ο στρατηγικός σας συνεργάτης για να διασφαλίσετε ότι κάθε όχημα του στόλου σας ακολουθεί τη σωστή πορεία και παραδίδει το εμπόρευμα σωστά και στην ώρα του.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024