Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ProntoPegno: Eδραιώθηκε στην ελληνική αγορά και φιλοδοξεί την επέκτασή της σε πόλεις «κλειδιά»

ProntoPegno: Eδραιώθηκε στην ελληνική αγορά και φιλοδοξεί την επέκτασή της σε πόλεις «κλειδιά»

Το θυγατρικό μέλος της Banca Sistema έκανε μία δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά και πλέον, έπειτα από μία απροσδόκητα επιτυχημένη χρονιά, δρομολογεί τα επόμενα βήματα.

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης που οι τράπεζες αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπήρχε κάποιος αρμόδιος θεσμικός φορέας παροχής μικροπιστώσεων, η παραχώρηση πολύτιμων αντικειμένων ως εγγύηση ήταν μία ευέλικτη, ασφαλής λύση, η οποία έδινε σε αρκετούς τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεση ρευστότητα και να καλύψουν τις οικονομικές τους ανάγκες.

Έκτοτε, το «τοπίο» στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών στον χρηματοπιστωτικό τομέα, ευτυχώς, έχει αλλάξει προς το καλύτερο, ενώ αυτό οφείλεται στη σχετικά πρόσφατη εισδοχή μίας ιταλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, μίας εταιρείας που μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να εδραιωθεί στο εγχώριο επιχειρείν και χάρη στον επαγγελματισμό της να αποκαταστήσει την αρνητική αντίληψη της κοινής γνώμης για τον τρόπο που πραγματοποιείται μία τυπική διαδικασία ενεχυρίασης.

Ο λόγος, φυσικά, για την ProntoPegno, θυγατρικό μέλος του ομίλου Banca Sistema, που έχει την έδρα της στην «καρδιά» της Αθήνας, συγκεκριμένα στην οδό Σόλωνος και η οποία έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά επιδιώκει να διευρύνει το δίκτυό της, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και κυρίως τη διαθεσιμότητα αξιόπιστων χρηματοοικονομικών λύσεων για το ευρύ κοινό.

Ένα δυναμικό άνοιγμα που οδηγεί σε ένα όραμα βιώσιμης ανάπτυξης και επέκτασης

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως έχει συμπληρωθεί ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα της ProntoPegno στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας έτσι και την πρώτη επέκταση της εταιρείας εκτός των ιταλικών συνόρων από το έτος της ίδρυσή της. Κάπως έτσι, σηματοδότησε μία νέα εποχή στην ελληνική αγορά, όπου η ενεχυρίαση πολύτιμων αντικειμένων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, πιο γρήγορη και ασφαλής.

Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνουν και τα 2.000 αιτήματα για χορήγηση πίστωσης που δέχθηκε η εταιρεία μέσα σε ένα διάστημα 12 μηνών, αιτήματα τα οποία αξιολογήθηκαν, ολοκληρώθηκαν και υπολογίζεται πως ξεπέρασαν τις 200.000 ευρώ συνολικά σε χορηγούμενα δάνεια. Τι μας αποκαλύπτει αυτό το ποσό; Πως οι προβλέψεις για ένα επικερδές, δυναμικό άνοιγμα στην ελληνική αγορά ήταν ολόσωστες και δημιούργησαν σπουδαίες προοπτικές για την επέκταση της εταιρείας με το άνοιγμα νέων υποκαταστημάτων σε πόλεις «κλειδιά».

Όπως επεσήμανε, άλλωστε και ο Managing Director, Andrea Rotunno, «η πίστη μας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς ανταμείφθηκε με τις εξαιρετικές επιδόσεις που καταγράψαμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του παραρτήματος στην Ελλάδα».

Πώς η ProntoPegno κατάφερε να «πρωταγωνιστεί» στον τομέα των ενέχυρων πιστώσεων

Αρκεί κάποιος να επισκεφθεί τις σύγχρονες, μοντέρνες εγκαταστάσεις της ProntoPegno, να συζητήσει με κάποιον από το έμπειρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εκτιμητών, για να καταλάβει πως πρόκειται μία έναν αξιόπιστο πάροχο σε λύσεις ρευστότητας, μία εταιρεία που ακολουθεί μία αμιγώς πελατοκεντρική προσέγγιση, η οποία διασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η εταιρεία κατάφερε να αναγνωριστεί και εν τέλει να διακριθεί για τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία της από τη Διεθνή Ένωση Εξασφαλίσεων και Κοινωνικών Πιστώσεων (Pignus). Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο δέχθηκε την ProntoPegno Greece ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στον τομέα των ενέχυρων πιστώσεων.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024