Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Δρίτσας: «Παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης ο Κασσελάκης»

Θοδωρής Δρίτσας: «Παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης ο Κασσελάκης»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» ανέφερε ο πρώην υπουργός

Σε συνέντευξη του, ο Θοδωρής Δρίτσας επανέλαβε την άποψη του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε αρχικά: «Εγώ δημοσιοποίησα ένα κείμενο που περιέγραψε διάφορα θέμετα όπως το έκανε και ο έτερος της ίδιας ηλικίας με μένα, Αριστείδης Μπαλτάς, ως αίσθημα ευθύνης. Κατέληγα ότι ο Κασσελάκης αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης εκ των πραγμάτων. Με τον ίδιο δεν έχω να χωρίσω τίποτα».

«Παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης ο Κασσελάκης»

Επανέλαβε την θέση του κατά του Στέφανου Κασσελάκη

«Ο νέος πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα να δοκιμαστεί στο χρόνο»

Στην συνέχεια, ο κ. Δρίτσας ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δικαιώμα να δοκιμαστεί στον χρόνο». Όπως είπε «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που δεν ήταν μέλος. Δεν το είχαμε φανταστεί και προβλέψει αυτό».

«Όταν ο υποψήφιος πρόεδρος δεν εκθέτει, εκτός από τα ζητήματα τα δικαιωματικά, καμία προγραμματική άποψη και δεν δεσμεύεται για τίποτα εκτός από το «δεν θα σας προδώσω» αλλά σε τι; Σε τίποτα που δεν είχε δεσμευτεί. Και μετά αποδεικνύεται ότι έχει θέσεις που είναι ξένες προς την παράδοση της αριστεράς, αυτό δεν είναι διχασμός και παραλογισμός;» αναρωτήθηκε ο κ. Δρίτσας.

Κατά τον πρώην υπουργό «αυτό το παράλογο που διαμορφώνεται στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να βρεί μια κάθαρση όπως στην αρχαία ελληνική τραγωδία».

Sports in

Επένδυση – προμήνυμα για νέες κορυφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε με ίδια κεφάλαια ακόμα μία ΑΜΚ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στα 63 εκατ. ευρώ η συνολική επένδυση μόνο την τελευταία τριετία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024