GREEK FOOTBALL MAFIA: 350 οπαδοί έξω από την ΕΠΟ – Κρέμασαν πανό με μαύρα, κίτρινα και πράσινα γράμματα (vids)
Διαμαρτυρία οπαδών έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ. Πανό «Greek Football Mafia» με μαύρα, κίτρινα και πράσινα γράμματα.
Τα όσα ακατανόητα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τελευταίο φυσικά την εξοντωτική τιμωρία του Ολυμπιακού από τον αθλητικό δικαστή για το ντέρμπι των αιωνίων, δημιουργούν ήδη κύμα αντιδράσεων.
Πριν από λίγη ώρα έξω από το γραφείο της ΕΠΟ, βρέθηκαν 350 οπαδοί οι οποίοι προχώρησαν σε μια κίνηση από εκείνες που δεν χωρούν ερμηνεία: Σήκωσαν ένα πανό ακριβώς στην είσοδο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση-βόμβα του Ολυμπιακού για την απόφαση στο ντέρμπι!
Τι έλεγε αυτό το πανό; GREEK FOOTBALL MAFIA με μαύρα, κίτρινα και πράσινα γράμματα. Επιλογή που προφανώς παραπέμπει στα χρώματα του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;