Του έκλεψαν το ματς στο Καραϊσκάκη με την σφραγίδα της Σταμολέκα. Στα χαρτιά πρώτος ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει για την κλοπή του αιώνα. Η λογική λέει πως στην Εφέσεων το «έργο» θα καταρρεύσει και το ματς θα κριθεί στο γήπεδο.

Εκεί που έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να παίζει και απέναντι στους «γκρι» όπως συνέβη με τον Μαρέσκα, όπως είδαμε να συμβαίνει στο ματς που μόλις τελείωσε. Ο Διαμαντόπουλος βλέπετε είναι γνήσιο τέκνο της «εξυγίανσης».

Σε αποστολή ήταν στην Κρήτη για να σταματήσει τον Ολυμπιακό. Ιδανική η συγκυρία και το πλάνο τους για να… αποτελειώσουν τον Ολυμπιακό. Μετά την Σταμολέκα ο Διαμαντόπουλος που προσπάθησε είναι η αλήθεια πολύ αλλά βλέπετε ο Ποντένσε και η παρέα του δεν σταματιέται.

Απέτυχε ο Διαμαντόπουλος αλλά μην γελιέστε. Έτσι θα πάει το «εργο» μέχρι το τέλος. Το πλάνο είναι να σταματήσουν τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο.

Η «τρόικα» έχει αναλάβει ξανά. Θα πέφτουν κάτω, θα κερδίζουν στα χαρτιά ματς και θα κάνουν τα πάντα για να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα. Όσο όμως ο Ολυμπιακός αγωνιστικά είναι γερός, δυναμώνει και βελτιώνεται συνεχώς θα έχουν… θεματάκια. Και οι Διαμαντόπουλοι θα βγαίνουν νοκ-άουτ…