Ευτυχισμένες στιγμές βιώνει ξανά η Uri Megidish, η στρατιωτικός που απελευθέρωσε ο Ισραηλινός στρατός από τη Γάζα, καθώς επανενώθηκε με την οικογένειά της.

Μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητική είναι η στιγμή κατά την οποία η νεαρή στρατιωτικός επέστρεψε στο σπίτι της μετά την απαγωγή της από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Βίντεο που ανέβηκε στα social media, δείχνει τη στιγμή που η νεαρή κοπέλα πέφτει στην αγκαλιά της γιαγιάς της μετά από σχεδόν ένα μήνα ομηρίας. Το σπίτι είναι γεμάτο χαρά και υπάρχουν μόνο ευτυχισμένα πρόσωπα, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα χρειάζεται κι ένα ποτήρι νερό για να αντέξει τη συγκίνηση της επανένωσης με την εγγονή της.

Ξανά χαρά στο σπίτι της Uri Megidish μετά τις 7 Οκτωβρίου

«Μας έδωσε πολύ καλές πληροφορίες, θα τις χρησιμοποιήσουμε στις επιχειρήσεις μας»

Όπως ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, η νεαρή στρατιωτικός απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια ολονύκτιας επιχείρησης στη Γάζα.

Η νεαρή γυναίκα υπεβλήθη σε ιατρικό έλεγχο και είναι καλά στην υγεία της.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση της απελευθέρωσής της. Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF), δήλωσε για τη διάσωση του Ori Magidish: «Μας έδωσε πολύ καλές πληροφορίες, θα τις χρησιμοποιήσουμε στις επιχειρήσεις μας».