Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Μαχαίρωσε το μωρό της γιατί δεν σταματούσε να κλαίει

Ρωσία: Μαχαίρωσε το μωρό της γιατί δεν σταματούσε να κλαίει

Η 22χρονη μητέρα μαχαίρωσε τον γιο της τρεις φορές στο στομάχι - Οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή

Μια Ρωσίδα μαχαίρωσε τον ενάμισι έτους γιο της στο στομάχι με ένα κουζινομάχαιρο επειδή «δεν σταματούσε να κλαίει και την διέκοπτε την ώρα που έπινε», σύμφωνα με τον Guardian.

Η 22χρονη Αΐντα, η οποία συνελήφθη, επιτέθηκε στο παιδί στο σπίτι τους στο χωριό Πριβούτοβο του Μπασκορτοστάν, στη Ρωσία.

Όταν ο μικρός Άρτεμ δεν φαινόταν να ηρεμεί, η μητέρα άρπαξε το κουζινομάχαιρο και τον μαχαίρωσε τρεις φορές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα και ο 28χρονος σύζυγός της διασκέδαζαν, όταν εκείνη άρχισε να τον κατηγορεί ότι έχει εξωσυζυγική σχέση. Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε κι εκείνος έφυγε από το σπίτι, ενώ η Αΐντα συνέχισε να πίνει.

Εν τω μεταξύ, ο μικρός Άρτεμ ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα περίμενε να ηρεμήσει από μόνος του, αλλά όταν αυτό δεν συνέβη, εκείνη άρπαξε το κουζινομάχαιρο και χτύπησε το παιδί τρεις φορές στο στομάχι.

Στη συνέχεια, πέταξε το μαχαίρι στο πάτωμα και βγήκε στους δρόμους. Αφού περιπλανήθηκε για λίγη ώρα, ζήτησε από έναν πεζό να καλέσει ασθενοφόρο για τον μικρό Άρτεμ.

Ο μικρός Άρτεμ, που κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, φιλοξενείται πλέον σε ορφανοτροφείο

Βρήκαν το παιδί σε μια λίμνη αίματος, αλλά κατάφεραν να το σώσουν

Οι τραυματιοφορείς βρήκαν το παιδί σε μια λίμνη αίματος και κάλεσαν την αστυνομία. Σε βίντεο της αστυνομίας φαίνεται ο μικρός Άρτεμ με αίμα στα ρούχα του, ενώ οι αστυνομικοί ακούγονται να λένε: «Θεέ μου! Τα έντερά του…».

Το νήπιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο στομάχι. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του αγοριού, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, η Αΐντα επιτέθηκε στον γιο της για να εκδικηθεί τον σύζυγό της που έφυγε κατά τη διάρκεια του καυγά τους. Η 22χρονη είχε απασχολήσει τις κοινωνικές υπηρεσίες στο παρελθόν για παραμέληση του γιου της όταν εκείνος ήταν άρρωστος.

Αυτή τη φορά ο μικρός Άρτεμ θα φιλοξενηθεί σε ορφανοτροφείο. Η μητέρα τέθηκε υπό κράτηση και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024