Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σάνι Λουκ: Επίσημα νεκρή η 23χρονη σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ

Σάνι Λουκ: Επίσημα νεκρή η 23χρονη σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ κήρυξε επισήμως νεκρή την 23χρονη Σάνι Λουκ.

Επίσημα νεκρή κηρύχθηκε η 23χρονη Γερμανοϊσραηλινή, Σάνι Λουκ, που θεωρείται ένα από τα θύματα της επιδρομής της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο νότιο Ισραήλ σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, αναφέρει: «Είμαστε συντετριμμένοι να ανακοινώνουμε ότι επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της 23χρονης Γερμανοϊσραηλινής, Σάνι Λουκ. Η Σάνι απήχθη από ένα μουσικό φεστιβάλ, βασανίστηκε, περιφερόταν στη Γάζα από τους τρομοκράτες της Χαμάς και βίωσε ασύλληπτη φρίκη».

Η ταυτοποίηση έγινε  ένα κομμάτι οστού του κρανιού της

Όπως δήλωσε στο CNN μία πηγή που ασχολήθηκε με την ταυτοποίησή της σορού της Σάνι Λουκ αυτό συνέβη από ένα κομμάτι οστού του κρανιού της.

Το κομμάτι ήταν τμήμα του κροταφικού οστού, το οποίο βρίσκεται στη βάση του κρανίου, συνήθως κοντά στην καρωτίδα. Μια εξέταση DNA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κομμάτι ανήκε στη Λουκ.

Ο προσδιορισμός έγινε από πέντε κορυφαίους εμπειρογνώμονες του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του δρ. Τσεν Κούγκελ, διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Ιατροδικαστικής του Ισραήλ.

Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά της

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε και η οικογένεια της 23χρονης. Σε σχετική ανάρτηση στο Instagram η αδελφή της Σάνι ανέφερε: «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αδελφής μου, της αείμνηστης, Σάνι Λουκ, η οποία ήταν στις 7 Οκτωβρίου 2023, στη γιορτή του αίματος στο Rai».

Και η ξαδέλφη της όμως επεσήμανε ότι: «Λάβαμε μια επίσημη ανακοίνωση χθες από τις IDF και την ZAKA με μια γραπτή επιστολή που μας έλεγε ότι βρέθηκε ένα οστό από τη βάση του κρανίου, το οποίο είναι πανομοιότυπο με το DNA της Σάνι. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό το οστό, έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν νεκρή. Συμβουλεύτηκαν δύο άλλους εμπειρογνώμονες που αποφάνθηκαν σχετικά με αυτό, καθώς και έναν ραβίνο».

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024