Τη Μέγκι Ντρίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Το γνωστό μοντέλο Μέγκι Ντρίο μίλησε για την τηλεόραση και τη Ραμόνα Βλαντή.

Θέλω να υπάρχει λόγος για να επιστρέψω στην τηλεόραση, όχι απλά για να παίζω στην τηλεόραση και να παίρνω ένα μεροκάματο που κάνουν πολλές

«Και που ήμασταν στο ίδιο μέρος ήταν σαν να μην ήμασταν. Δε μίλησα με τη Ραμόνα στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη και δεν πρόκειται να μιλήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Οι έξτρα πόντοι στη Βίκυ Καγιά από τη Μέγκι Ντρίο

Αναφορικά με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star, η Μέγκι Ντρίο έδωσε… πόντους στη Βίκυ Καγιά.

«Καλά, εντάξει, αναμενόμενο. Τα νούμερα του «Shopping Star» αποδεικνύουν ότι λείπει σε πολλούς η Βίκυ Καγιά. Πολλές πρωινές εκπομπές για εμένα είναι για αλλαγή… ζάπινγκ».

«Θα γίνω πάλι γραφική, αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κάνει για κεντρική παρουσιάστρια. Μήπως να σηκωθεί από την καρέκλα της και να κάνει μόδα; Ο κόσμος πια δεν την θυμάται, τόσο πολύ θέλει να γίνει πια παρουσιάστρια; Πολλά κοριτσάκια έξω δεν έχουν δουλειά και θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση της και να πετύχουν», σημείωνε χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για επιστροφή της στην τηλεόραση;

«Θέλω να υπάρχει λόγος για να επιστρέψω στην τηλεόραση, όχι απλά για να παίζω στην τηλεόραση και να παίρνω ένα μεροκάματο που κάνουν πολλές».

«Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα», είπε, κλείνοντας, για την προσωπική της ζωή. «Δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα προς το παρόν», κατέληξε η Μέγκι Ντρίο.