Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τσάρλι Σιν: Τα ξαναβρήκε με τον δημιουργό του «Two and a Half Men»

Τσάρλι Σιν: Τα ξαναβρήκε με τον δημιουργό του «Two and a Half Men»

Συνεργάζονται και πάλι σε δουλειά που θα βγει στον αέρα της πλατφόρμας streaming της HBO, ΜΑΧ, στις 30 Νοεμβρίου

Αυτοκαταστροφικός, με ροπή στις καταχρήσεις, γιος του Μάρτιν Σιν, έχει πιάσει πάτο πολλές φορές.

Ο Τσάρλι Σιν τόσο αγαπητός στην κωμωδία «Two and a Half Men» που έκανε τεράστια επιτυχία, εκτός από τις μεγάλες κινηματογραφικές του δουλειές.

Το 2015, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη ότι έχει προσβληθεί από τον ιό HIV

Το σπάσιμο της συνεργασίας και της φιλίας

Αυτή στάθηκε και μια τηλεοπτική σειρά στην οποία ο πρωταγωνιστής παρεκτράπη, έγινε η πέτρα του σκανδάλου κι εντέλει αντικαταστάθηκε από τους δημιουργούς της σειράς από τον συνάδελφό του, Άστον Κούτσερ.

Το 2011, δημοσίως είχε αποκαλέσει τον Τσακ Λόρι, «ηλίθιο, ηλίθιο άντρα», καθώς και «μικρό σκουλήκι». Ο Τσακ Λόρι ήταν ο δημιουργός του επιτυχημένου τηλεοπτικού σίριαλ.

Η μη κόσμια συμπεριφορά του Τσάρλι Σιν φυσικά δεν έμεινε ατιμώρητη τότε. Οι επαγγελματικές του σχέσεις διαταράχθηκαν ανεπανόρθωτα για εκείνο το διάστημα και τέλειωσε άδοξα η συμμετοχή του στη σειρά.

Το 2011, ο Σιν είχε καταφερθεί εναντίον του συνεργάτη του και με αντισημιτική γλώσσα

Περιπέτειες, καταχρήσεις και δύσκολες σχέσεις στην ημερήσια διάταξη

Η νέα σειρά

Ωστόσο, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, ιδίως όταν μιλάμε για τον επαγγελματισμό του Χόλιγουντ και ξανασυνεργάζονται σε δουλειά που θα βγει στον αέρα της πλατφόρμας streaming της HBO, ΜΑΧ, στις 30 Νοεμβρίου.

Λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών των ηθοποιών στο Χόλιγουντ, ο Τσάρλι Σιν δεν μπορούσε εκ της θέσεώς τους να μιλήσει για τον ρόλο του στο νέο αυτό εγχείρημα.

Όμως έδωσε συνέντευξη ο Τσακ Λόρι στο «Variety», και μίλησε διεξοδικά για την επερχόμενη σειρά με τίτλο «Bookie» για την οποία όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μαζί με τον συνδημιουργό Νικ Μπάκεϊ, δεν μπορούσαν να σκεφτούν κανέναν άλλον για έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στη δουλειά αυτή, εκτός από τον Τσάρλι Σιν.

Ο πρωταγωνιστής είναι στα 58 του χρόνια πλέον, ενώ ο Τσακ Λόρι βρίσκεται στα 71 του.

Οι μεγάλες του κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες συμπορεύονταν με την άστατη ζωή του

Οι εμπρηστικές δηλώσεις

Αποκατασταθήκαν οι σχέσεις τους και οι φιλικές με τον Τσάρλι Σιν, σύμφωνα με τον Τσακ Λόρι. Τότε, το 2011, ο Σιν είχε καταφερθεί εναντίον του συνεργάτη του, με αντισημιτική γλώσσα, αποκαλώντας τον Εβραίο, εκτός από τους άλλους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, η ιδέα ήταν του ίδιου του Λόρι να θυμηθεί τον παλιό του φίλο και συνεργάτη για τον ρόλο στην καινούρια σειρά, μάλιστα για τον Μπάκεϊ ήταν ως κεραυνός εν αιθρία, όταν του το εκμυστηρεύθηκε. Κι αυτό γιατί ο ρόλος αφορά έναν stand-up κωμικό που ασχολείται με αθλητικά στοιχήματα.

Ο Λόρι ομολογεί ότι ήταν νευρικός, όταν ξεκίνησαν να μιλούν και πάλι

Ο Λόρι ανέσυρε από τη μνήμη του ότι ο ίδιος ο Τσάρλι Σιν έκανε κάτι αντίστοιχο, οπότε και θεωρήθηκε ιδανικός για τον ρόλο.

Ο καιρός που είχε περάσει, ήταν καταλυτικός. Ο Λόρι απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο του διάσημου ηθοποιού, ήρθαν και πάλι σε επαφή και βρήκαν τρόπο να προχωρήσει περαιτέρω η διαδικασία. Ο Λόρι ομολογεί ότι ήταν νευρικός, όταν ξεκίνησαν να μιλούν και πάλι, αλλά θυμήθηκε πόσο καλοί φίλοι είχαν υπάρξει.

Άλλωστε είχαν δουλέψει μαζί για οκτώ σεζόν και συνολικά για 170 επεισόδια.

Όπως είπε ο Μπάκεϊ, «Ο Τσάρλι δεν ήταν τίποτα άλλο για μας παρά χρυσός» και συνέχισε πιο παιχνιδιάρικα κι αστεία, «Κοιτάξτε, υπάρχει ένα επίπεδο… εκμετάλλευσης που είναι φανταστικό για το πρώτο μας επεισόδιο».

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024