Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μπαρτζώκας: το σκέφθηκε, το είπε, το έπαθε!

Γιώργος Μπαρτζώκας: το σκέφθηκε, το είπε, το έπαθε!

Το σενάριο μοιάζει να έρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο. Όπως είπε ο Μπαρτζώκας είναι μόδα ακόμη και στο ΝΒΑ οι ομάδες να αναζητούν παίκτες ψηλούς με έφεση στο μακρινό σουτ.

Ωρες ώρες είναι να μη σου τύχει…Τι εκστόμισε σε σχετική ερώτηση ο Μπαρτζώκας στο αεροδρόμιο και κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη; «Επειδή έβαλε δύο σουτ ο Μήτογλου δεν σημαίνει πως είναι πρόβλημα που έχουμε Φαλ και Μιλουτίνοφ».

Δεν πέρασε παρά μόνο μία ημέρα και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρ με τρόπο καρμπόν- όπως ακριβώς ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Μήτογλου έγινε Παπαγιάννης το βράδυ της Πέμπτης και ένας σέντερ ύψους 2.20 που αρέσκεται να σουτάρει από την περιφέρεια και όχι να αναζητεί τις κόντρες στη ρακέτα, ήταν ο καταλύτης της νίκης για την ομάδα του Ιτούδη.

Ο Παπαγιάννης (έχοντας αντίπαλο τον Φαλ είχε ζητήματα αρκετά,), με οκτώ πόντους στα τελευταία λεπτά και δύο (!) τρίποντα έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό και δεν επέτρεψε στους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώσουν μια ανατροπή από τα… παλιά.

Το σενάριο μοιάζει να έρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο. Όπως είπε ο Μπαρτζώκας είναι μόδα ακόμη και στο ΝΒΑ οι ομάδες να αναζητούν παίκτες ψηλούς με έφεση στο μακρινό σουτ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει. Τουλάχιστον όχι «πεντάρια». Δεν είναι κακό. Αλλά κακό είναι που δεν διαθέτει παίκτες ικανούς να μαρκάρουν τα αντίπαλα ψηλά κορμιά όταν βγαίνουν έξω από την κύρια ζώνη δράσης τους.

Ασφαλώς και όπως λέει ο ερυθρόλευκος κόουτς, οι Μιλουτίνοφ και Φαλ έχουν μεγάλη δύναμη και οι άλλες ομάδες πρέπει να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο δίδυμο.

Ωστόσο, όταν επιχειρούν οι… απέναντι τρίποντα, ο έλεγχος ξεφεύγει από τον Ολυμπιακό. Δύο σημαντικά σουτ έβαλε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Μήτογλου. Άλλα δύο ο Παπαγιάννης με τη Φενέρ και αυτό συνιστά έκπληξη, αλλά δυσάρεστη για την ελληνική ομάδα.

Η συνέχεια; Δεν είναι μόνο θέμα άμυνας. Κυρίως πρέπει να …απλώσει το rotation, γιατί ο Ολυμπιακός το έχει «κλείσει» μολονότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν.

Ανενεργοί οι Τανούλης, Πάπας, περιέργως ο Λούντζης και με λιγοστό χρόνο ο Λαρεντζάκης. Δεν τους εμπιστεύεται ο κόουτς; Αν συμβαίνει αυτό, η λύση είναι όχι η επιστροφή των τραυματιών μόνο, αλλά και η ενίσχυση της ομάδας.

Ξεπερνά τον εαυτό του ο Πίτερς που βάζει πολλούς πόντους και ατυχώς συγκρίνεται με τον Βεζένκοφ, συγκινητικός ο Μιλουτίνοφ που αγωνίστηκε τραυματίας, αρχηγός με τα όλα του ο Παπ, μάλλον όμως το παζλ θέλει παραπάνω κομμάτια προκειμένου να συμπληρωθεί.

Ωστε να πάψουμε να σκεφτόμαστε τα σουτ που ενίοτε μοιάζουν με μαχαιριές!

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024