Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της τύχης του ντέρμπι, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την έδρα να δίνει προθεσμία για υπομνήματα ως το μεσημέρι της Δευτέρας (12:00).

Τι σημαίνει αυτό; Πως ουσιαστικά απόφαση μπορούμε να έχουμε από το βράδυ της Δευτέρας και πέρα. Άρα λοιπόν σε πρώτη ανάγνωση; Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30) της Κυριακής θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις κερκίδες.

Θα έχουμε ένα ακόμα sold out στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ότι ακριβώς προβλέπει δηλαδή ο Πειθαρχικός Κώδικας (άρθρο 24 παρ.1) για υποθέσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει (όπως θεωρητικά συμβαίνει έπειτα από την εκδίκαση της Έφεσης). Δικαιώθηκε λοιπόν ο Ολυμπιακός και η απόφαση του να εκδώσει εισιτήρια για το ματς της Κυριακής.

Και όπως όλα δείχνουν πάμε για ένα ακόμη sold out στο «Καραϊσκάκης» έπειτα από εκείνα με τον Παναθηναϊκό και τη Γουέστ Χαμ.

Η φωτογραφία που δείχνει το καλό κλίμα του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στο «Χ» (πρώην Twitter) μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το ρόστερ της ομάδας. Στα πλαίσια της επίσημης φωτογράφισης για τη φετινή σεζόν, οι Πειραιώτες με «μπροστάρη» τον αρχηγό τους τράβηξαν ένα επιπλέον… κλικ.

Οι ποδοσφαιριστές ήταν χαμογελαστοί, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, να είναι αυτός που «τραβάει» τη φωτογραφία. Σε πρώτο πλάνο φυσικά και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.