Η «Ελληνική Κουζίνα» το νέο περιοδικό σερβίρεται στο «Βήμα της Κυριακής»
Η «Ελληνική Κουζίνα» το νέο περιοδικό σερβίρεται στο «Βήμα της Κυριακής», παρακαλώ κοπιάστε...
- Επίθεση με μαχαίρι σε δημοτικό σχολείο στο Ζάγκρεμπ - Ένας μαθητής νεκρός και 7 τραυματίες
- Αμφίβια ποντίκια και αλλόκοτα ψάρια μεταξύ δεκάδων νέων ειδών στον Αμαζόνιο
- Συνελήφθησαν ανήλικοι και οι γονείς τους μετά από επίθεση σε ναυτικό - Τον χτύπησαν με γκλοπ
- Συνελήφθη 51χρονος για ληστείες σε 11 φαρμακεία και καταστήματα στη Βορειοανατολική Αττική
Η «Ελληνική Κουζίνα» το νέο περιοδικό σερβίρεται στο «Βήμα της Κυριακής», παρακαλώ κοπιάστε…
Μ’ ένα παραδοσιακό τραγούδι, που έχει διασκευάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καλωσορίζουμε τη νέα γαστρονομική έκδοση «Ελληνική Κουζίνα» του Κυριακάτικου Βήματος.
Μνήμες, αρώματα και γεύσεις μπλέκονται μεταξύ τους για να μας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του τόπου μας και να μας θυμίσουν πως έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε στο τραπέζι μας την Ελλάδα και τα ξεχωριστά προϊόντα της!
Δείτε το τρέιλερ της «Ελληνικής Κουζίνας»:
H «Ελληνική Κουζίνα» αποθεώνει την Ελλάδα της γεύσης και της αυθεντικότητας
Στο πρώτο τεύχος:
Oι σημαντικότεροι πρεσβευτές της ελληνικής κουζίνας στη χώρα μας και στο εξωτερικό μιλούν για το τι σημαίνει για αυτούς ελληνική κουζίνα και μοιράζονται μαζί μας τις αγαπημένες τους συνταγές.
– Ταξιδεύουμε στην Αγρια Μάνη για ν’ ανακαλύψουμε μια τοπική κουζίνα που συγκινεί και μεγαλουργεί και στην Πάρο της γεύσης μαζί με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τις φίλες της.
– Ανακαλύπτουμε και σας παρουσιάζουμε παραδοσιακές συνταγές από το Ζαγόρι, την Ηλεία, την Καστoριά, την Κρήτη, τη Ροδόπη και τη Σκόπελο.
– Ξεχωρίζουμε τις καλύτερες παλαιωμένες γραβιέρες από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα
– Επιλέγουμε τα 10 καλύτερα γαλακτομπούρεκα της Αθήνας και τα πιο αντιπροσωπευτικά παλαιωμένα τσίπουρα της χώρας.
Καρδιά του τεύχους αποτελεί το συνταγολόγιο. Επιλεγμένες συνταγές, δουλεμένες μία προς μία, που υμνούν την κλασική αλλά και τη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα, αλλά και με υψηλή φωτογραφική αισθητική. Συνταγολόγιο για όλο το μήνα με τα βασικά: σαλάτες, ορεκτικά, σούπες, ζυμαρικά, κρέας, ψάρι, γλυκά αλλά και γευστικές προτάσεις για ανακύκλωση υλικών.
H «Eλληνική Κουζίνα» απογειώνει την αξία της ελληνικής κουζίνας, περιλαμβάνοντας επίσης μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που ξεχωρίζουν – όπως αφιερώματα σε παραγωγούς και φάρμες, στον ελληνικό καφέ και σε ελληνικά κοκτέιλ και στήλες για βιωσιμότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις