Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ροτέισον από τον Αλμέιδα κόντρα στην Κηφισιά (pic)

ΑΕΚ: Ροτέισον από τον Αλμέιδα κόντρα στην Κηφισιά (pic)

Έξι αλλαγές από τον τεχνικό της ΑΕΚ σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε έξι αλλαγές σε σχέση με το 2-0 επί του ΠΑΟΚ, έχοντας προφανώς και το μυαλό του στον «τελικό» της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ.

Πολλές αλλαγές από τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ

Έτσι λοιπόν, ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς και Μοχαμάντι τετράδα στην άμυνα. Γαλανόπουλος και Γιόνσον θα είναι στον άξονα, με τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Πιζάρο αριστερά και τον Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε.

Στον πάγκο: Στάνκοβιτς, Πήλιος, Βίντα, Ραντόνια, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία και Φαν Βέερτ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τα νούμερα του Κηφισιά – ΑΕΚ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κηφισιά και η ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωπες για την Super League. Οι δύο ομάδες, όμως, έχουν παρελθόν τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και στη μοναδική παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική το 2013-14.

Συνολικά έχουν αναμετρηθεί έξι φορές, με την ΑΕΚ να έχει δύο νίκες για τους αγώνες πρωταθλήματος και τρεις για τις συναντήσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η Κηφισιά έχει πάρει μια ισοπαλία 1-1 στις 23 Δεκεμβρίου 2021 στη ρεβάνς του Κυπέλλου μετά την ήττα της με 4-0 στο πρώτο ματς.

Η τελευταία φορά που είχε αντιμετωπίσει νεοφώτιστη ομάδα στη Super League η ΑΕΚ ήταν το 2019-20, όταν σημείωσε δύο νίκες επί του Βόλου –με 3-2 εντός έδρας και 3-1 στη Μαγνησία.

Η αμέσως προηγούμενη ήταν η Λαμία, την οποία κέρδισε πρώτα στη Φθιώτιδα με 1-0 και στη συνέχεια εντός έδρας με 2-0.

Η τελευταία ομάδα που κατάφερε ως νεοφώτιστη να πάρει βαθμούς από την ΑΕΚ ήταν ο Πλατανιάς, ο οποίος στις 24 Φεβρουαρίου 2013 επικράτησε με 2-1 στην έδρα του των Κιτρινόμαυρων, ενώ στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 1-0.

Sports in

To συναρπαστικό Grand Palais κόβει την ανάσα στο Παρίσι (pics)

Το in.gr επισκέφτηκε το Grand Palais την ώρα του αγώνα της Δώρας Γκουντούρα και εντυπωσιάστηκε από το χώρο που γίνεται η ξιφασκία και το τάεκβοντο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024