H νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Robbie Williams» που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο Netflix, καταγράφει τη 25χρονη σόλο καριέρα του τραγουδιστή αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του. Στο ντοκιμαντέρ, ο Γουίλιαμς θυμάται το παρελθόν του στην προσωπική του ζωή, χαρακτηρίζοντας τη σχέση του με τη Χάλιγουελ ως «μαγική».

«Robbie Williams» θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο Netflix

Πώς γνωρίστηκαν και τα προβλήματα του ζευγαριού

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί αρχικά στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, όταν και οι δύο τους πάλευαν με προβλήματα ψυχικής υγείας. Εκτός από τους αγώνες τους με το αλκοόλ, αντιμετώπιζαν και οι δύο προκλήσεις που σχετίζονταν με το φαγητό, με την Χάλιγουελ να αντιμετωπίζει βουλιμία και τον Γουίλιαμς να παλεύει με την ανορεξία.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς  εξομολογείται ότι ήταν τρομερά ευτυχισμένος με την Τζέρι, αλλά αποκαλύπτει και τον λόγο που επέλεξε να τερματίσει τη σχέση. Μετά από τρεις μήνες μαζί, αποφάσισε όπως δήλωσε να χωρίσει μαζί της, λόγω των ανησυχητικών φημών γύρω από τη σύντροφό του, οι οποίες τον προβλημάτισαν βαθιά και σηματοδότησαν την αρχή του τέλους.

Και έτσι ήρθε ο χωρισμός

Κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών στη νότια Γαλλία το 2000, ο τραγουδιστής πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει τη σχέση τους. Στο ντοκιμαντέρ, θυμάται τον χρόνο που πέρασαν μαζί ως ευχάριστο και τον περιγράφει ως μια μικρή ομάδα που μοιράστηκε μια μαγική στιγμή σε ένα μαγικό μέρος, αν και τώρα αμφιβάλλει για την αυθεντικότητα αυτών των συναισθημάτων εκείνη την εποχή.