Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Χάρι Πότερ όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί – Το βίντεο που έγινε viral

Ο Χάρι Πότερ όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί – Το βίντεο που έγινε viral

Eνα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media έρχεται για να αλλάξει εντελώς αυτή τη σκηνή μεταμορφώνοντας τις εκφράσεις όλων των χαρακτήρων.

Οποιος έχει δει και τις οκτώ ταινίες του Χάρι Πότερ θα γνωρίζει ότι η πιο επική σκηνή  εκτυλίσσεται στην τελευταία και συγκεκριμένα «ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 2» .

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μεγάλη μάχη, με τον Βόλντεμορτ και τις δυνάμεις του σκότους να αντιμετωπίζουν τον Χάρι και τους συντρόφους του στο Χόγκουαρτς.

Βασισμένο στα αγαπημένα μυθιστορήματα της αμφιλεγόμενης συγγραφέας JK Rowling , το κύριο έπος του Χάρι Πότερ έφτασε στο τέλος του το 2011 με την όγδοη ταινία. Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές της ταινίας παραμένει ο Χάρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ) που αντιμετωπίζει τον Βόλντεμορτ (Ρέιφ Φάινς) στο Απαγορευμένο Δάσος, αποδεχόμενος τον θάνατο ως τρόπο προστασίας των ανθρώπων που νοιάζεται.

Eνα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media έρχεται για να αλλάξει εντελώς αυτή τη σκηνή μεταμορφώνοντας τις εκφράσεις όλων των χαρακτήρων.

Το φίλτρο στο TikTok, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον ευρέως για την αλλαγή σκηνών από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, υπονομεύει τη θριαμβευτική στιγμή του Χάρι με ξεκαρδιστικό τρόπο, με τη σκηνή να χάνει τελικά όλη της τη σοβαρότητα.

Είτε είστε φαν του Χάρι Πότερ είτε θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε το φίλτρο του TikTok για να μεταμορφώσετε χαρακτήρες τηλεοπτικών ταινιών μπορείτε να το κάνετε εύκολα με ένα smartphone και να μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας στα social media.

Και φυσικά μπορείτε να βρείτε το νέο σας smartphone στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές. Στο SHOPFLIX.gr κάθε μέρα πια είναι Black Friday και οι πτώσεις στις τιμές είναι γεγονός.

Για να σας βοηθήσουμε βρήκαμε τέσσερα smartphone που θα σας κρατάνε πάντα συνδεδεμένους με τους φίλους σας

Samsung Galaxy A53 5G Enterprise Edition 6GB 128GB Awesome Black

 Το SAMSUNG Galaxy A53 5G είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις awesome περιεχόμενο! Κομψή και λεπτή συσκευή με μίνιμαλ πλαίσιο οπίσθιας κάμερας, αποδεικνύει πως η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις διάφορες φθορές, καθώς διαθέτει γυαλί Corning Gorilla Glass 5 για προστασία ενάντια σε πτώσεις και γρατζουνιές και είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67 (βύθιση σε έως 1 μέτρο γλυκού νερού για έως 30 λεπτά), για χρήση δίχως άγχος!
Όσο για την οθόνη Super AMOLED 6.5 ιντσών FHD+, θα σε εκπλήξει με την εξαιρετική φωτεινότητα και τα ζωντανά χρώματά της ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.
Επιπλέον, με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz (αυτόματη προσαρμογή ανάλογα με το περιεχόμενο) θα απολαύσεις ομαλή εναλλαγή εικόνων με λιγότερες σκιές και καθυστερήσεις σε ό,τι κι αν κάνεις, από τη θέαση ενός βίντεο έως το αγαπημένο σου gaming. Έτσι, σε συνδυασμό με τα δύο ηχεία του για καθαρό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο, το fun απογειώνεται!

Samsung Galaxy A54 5G 8GB 128GB White

Η οθόνη του Samsung Galaxy A54 έχει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, για να τα βλέπεις όλα με ευκρίνεια και ομαλότητα, δίχως να συναντάς τρεμοπαίγματα και προβλήματα. Όσο για τον επεξεργαστή της συσκευής, είναι ο Exynos 1380, οκταπύρηνος που θα αντεπεξέλθει όπως πρέπει στις απαιτήσεις σου, δίχως να σε απογοητεύσει.

Το Nightography είναι μία λειτουργία στο Samsung Galaxy A54, χάρη στην οποία όταν πέφτει το φως του ήλιου, η κάμερα του κινητού μεταβαίνει αυτόματα στο night mode, για να σου βγάλει ευκρινείς φωτογραφίες, μέχρι και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με το Photo Remaster έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις την ανάλυση της εικόνας που έχεις τραβήξει, προκειμένου να μην έχει θαμπώματα στην εμφάνισή της στην οθόνη του smartphone σου.

Τα στερεοφωνικά ηχεία του Samsung Galaxy A54 θα σου δώσουν μία ποιοτική ακουστική εμπειρία, για να ακούς και τον παραμικρό στίχο από τα τραγούδια που σου αρέσουν ή τα εφέ που βγαίνουν από τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Όσο για τη μπαταρία του κινητού, είναι χωρητικότητας 5000mAh, ώστε να σε κρατάει σε κίνηση για περισσότερες από 2 ημέρες.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 8GB 256GB Green

Με το Samsung Galaxy S23 Ultra πραγματοποίηστε λήψεις επαγγελματικού επιπέδου με αυθεντικά χρώματα και κάθε λεπτομέρεια, χάρη στην κύρια κάμερα 200MP,τους εκπληκτικούς φακούς της συσκευής και την τεχνολογία ΑΙ.

Βυθιστείτε στο Gaming ανώτερου επιπέδου με την οθόνη AMOLED 2X 6.8” και τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2. Διαθέτει μεγάλη μπαταρία 5000mAh για να μην ξεμένετε ποτέ και είναι κατασκευασμένο με οικολογική συνείδηση από ανακυκλωμένα υλικά.

Η μπαταρία του Samsung Galaxy S23 Ultra είναι στα 5000mAh, για να έχεις χρόνο να βγάλεις τις εικόνες που θες ή να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο, καθώς ο βαθμός του είναι IP68, για να αντέχει στην παραμικρή επαφή με το νερό και να μην φθείρεται, ενώ η οθόνη του προφυλάσσεται από το Corning Gorilla Glass Victus 2, προκειμένου να μην προκαλούνται με ευκολία γρατζουνιές σε εκείνη.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G NFC 6GB 128GB Onyx Black

Το Redmi Note 12 Pro 5G είναι ένα smartphone με ισχυρή κάμερα, εξαιρετική οθόνη και μεγάλη αυτονομία. Διαθέτει επίπεδο πλαίσιο και γυάλινη πλάτη, που του προσδίδουν κομψή εμφάνιση και premium αίσθηση. Μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 5000mAh εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια και ομαλότερη εμπειρία χρήσης.

Η συσκευή εξοπλίζεται με ευρυγώνια κάμερα 50MP και διαθέτει με τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας OIS που είναι ιδανική για κάθε συνθήκη φωτισμού.

Η υπερευρυγώνια κάμερα 8MP (f:/2.2, 120°) σου δίνει την δυνατότητα να φωτογραφίζεις αξιοθέατα και τοποθεσίες ενώ η κάμερα macro 2MP είναι ιδανική για πανέμορφες, γεμάτες λεπτομέρεια κοντινές λήψεις.

Tο OIS ελαχιστοποιεί με επιτυχία τα αποτελέσματα του κουνήματος ή των κραδασμών της φωτογραφικής μηχανής και επιτρέπει τη σύλληψη περισσότερου φωτός, επιφέροντας εκτεταμένες βελτιώσεις στην ποιότητα. Οι εικόνες ξεχωρίζουν, ανεξάρτητα από το αν είναι μέρα ή νύχτα.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024