Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην «εξίσωση» και ο Μπραζντέικις: Η εξαιρετική εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και η ειδική διαχείριση (vid, pics)

Στην «εξίσωση» και ο Μπραζντέικις: Η εξαιρετική εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και η ειδική διαχείριση (vid, pics)

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Πυλαία και μπαίνει για τα καλά στο «μυαλό» του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση στην Πυλαία, νίκησε σχετικά εύκολα τον ΠΑΟΚ και επέστρεψε στις νίκες, λίγες μέρες πριν το σημαντικό ματς με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν σε καταπληκτική μέρα τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έγραψε ιστορία ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με τριπλ νταμπλ, ενώ πέρα από τον Γάλλο έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα των Πειραιωτών και ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Μπραζντέικις μπαίνει για τα καλά στο «κόλπο»

Ο Λιθουανός φόργουορντ ξεκίνησε στην πρώτη πεντάδα κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά και η εικόνα του ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Πήρε πολλές μπάλες στα χέρια του, σκόραρε αρκετά, μοίρασε την μπάλα και έπαιξε πολύ καλή άμυνα με το πολύ δυνατό κορμί που διαθέτει, που είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τον ήθελε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Μπραζντέικις αγωνίστηκε πάνω από 25 λεπτά, που είναι και τα περισσότερα με την ερυθρόλευκη φανέλα, πέτυχε 14 πόντους με 2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ κατέβασε ένα ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο, έχοντας 11 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι 14 είναι οι περισσότεροι πόντοι που έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό στα πρώτα 8 ματς που αγωνίστηκε, ο Μπαρτζώκας τον είχε σε μια κατάσταση ειδικής διαχείρισης στα προηγούμενα και πλέον σιγά σιγά μπαίνει σε διαδικασία ενσωμάτωσης για τα καλά, αφού θα έχει όλο και πιο ενεργό ρόλο.

Εξάλλου, ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού τον θεωρεί σημαντικό «γρανάζι» στο ροτέισον και παράλληλα με τις απουσίες που έχουν οι ερυθρόλευκοι αναγκάζεται να μπει πιο άμεσα στα βαθιά, χωρίς καν να είναι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περισσότερη ώρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο «3» και τα πήγε περίφημα, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα και τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού και στο «2», αλλά και στο «4».

Τα στατιστικά του στη Euroleague

Τα στατιστικά του στην Basket League

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024