Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κωνσταντέλιας και ένα τακουνάκι που θύμισε... Γκούτι (vid)

Ο Κωνσταντέλιας και ένα τακουνάκι που θύμισε… Γκούτι (vid)

Το τακουνάκι του Γιάννη Κωνσταντέλια στον Οζντόεφ για το γκολ του Οζντόεφ θύμισε την ασίστ του Γκούτι στον Καρίμ Μπενζεμά πριν μερικά χρόνια

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας του Ολυμπιακού με 4-2 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Βέβαια η φάση του τέταρτου γκολ του Δικέφαλου θυμίζει πολύ σε μία του Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 78ο λεπτό ο «Ντέλιας» που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα βρέθηκε μόνος του με τον Πασχαλάκη τον οποίο ξεπέρασε και στη συνέχεια με υπέροχη ενέργεια «έστρωσε» έτοιμο γκολ στον Οζντόεφ, ο οποίος σκόραρε για τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θύμισε… Γκούτι στο γκολ του Οζντόεφ

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και πάμε στο 2010 και στο εκτός έδρας παιχνίδι για τη Ρεάλ κόντρα στην Λα Κορούνια θα συνειδητοποιήσουμε πως ο Γκούτι είχε… σερβίρει ένα παρόμοιο γκολ στον Καρίμ Μπενζέμα.

Τότε ο Ισπανός είχε βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σαν να είχα μάτια στην πλάτη του έκανε το τακουνάνι στον Γάλλο σέντερ φορ και αυτός με σχετική άνεση σκόραρε.

Δείτε το βίντεο:

Η δήλωση του Λουτσέσκου για τον Κωνσταντέλια:

Και σε καλό επίπεδο και σε κακό (του προκαλεί συναισθήματα). Όταν είσαι νέος κάνεις ‘μ…ια’ (το είπε στα ελληνικά εννοώντας κάνεις ‘μα…ιες). Όπως το έκανε ο Κουλιεράκης που έκανε σουτ. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή όταν έχεις έπαρση τιμωρείσαι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θέλω για τα 2 αυτά τα παιδιά γιατί παίζουν με μένα σε πιο υψηλό επίπεδο και είναι 2 πολύ καλά παιδιά».

Sports in

Η πρώτη προπόνηση του Μπρινιόλι με τη φανέλα της ΑΕΚ (vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανεβάζει video από το πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024