Εργατικό δυστύχημα στη Λαμία: Νεκρός 62χρονος – Το ρούχο πιάστηκε σε γρανάζια και διαμελίστηκε
Σύμφωνα με αξιωματικό της πυροσβεστικής ο άτυχος εργάτης προσπαθούσε να βάλει γράσο στα μεγάλα γρανάζια
Φρικτός ήταν, σύμφωνα με τον υποδιοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φθιώτιδας ο θάνατος του 62χρονου εργάτη το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία.
Όπως περιέγραψε στον Lamia Polis 87.7 ο αξιωματικός της πυροσβεστικής το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος εργάτης προσπάθησε να βάλει γράσο σε μεγάλα γρανάζια διαμέτρου τριών μέτρων από μηχανή παρασκευής δομικών υλικών.
Το ρούχο πιάστηκε σε γρανάζια διαμέτρου 3 μέτρων και διαμελίστηκε
Κατά την ίδια μαρτυρία τα γρανάζια έπιασαν κάποιο από τα ρούχα του 62χρονου με αποτέλεσμα το μηχάνημα να τον τραβήξει και να τον διαμελίσει.
Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό
«Περίπου στις 8 το πρωί ειδοποιηθήκαμε σε μια τοπική επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, ένας εργάτης 62χρονος Έλληνας προσπάθησε να γρασάρει σε τεράστια γρανάζια που φτιάχνουν δομικά υλικά, με μια πρώτη εκτίμηση δικιά μας, κάποιο ρούχο του πιάστηκε στο γρανάζι τον τράβηξε μέσα και δυστυχώς τον διαμέλισε και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα αποτροπαίο θέαμα. Με την συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ και της δικιά μας υπηρεσίας της Π.Υ Λαμίας, ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη επιχειρηση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες» περιέγραψε το σκηνικό ο Γιώργος Κρομμύδας.
«Ξέρετε αυτά τα γρανάζια είναι τεράστια. Μιλάμε το μηχάνημα έχει κύκλο που είχε διάμετρο πάνω από 3 μέτρα. Η δύναμη ήταν τεράστια. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο θάνατος δυστυχώς επήλθε ακαριαία» πρόσθεσε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Λαμίας.
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: «Κλειδί» για τις έρευνες ο σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες – Στους 40 οι νεκροί
- Τι συμβαίνει με τα ταξί (και γιατί μας αφορά)
- Υποκλοπές: Το «ψέμα» της Intellexa στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, το ξερίζωμα μετά τις αποκαλύψεις και τα 395 μολυσμένα SMS
- «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» στο Ολύμπια Μουσικό Θέατρο
- Αγρότες: Διάλογος κατ’ όνομα, εξαγγελίες κατ’ ουσίαν – Χωρίς περιθώρια αλλαγών στα μέτρα
- Ένας χρόνος Τραμπ 2.0, ένας χρόνος χάος – Το MAGA δόγμα «Πρώτα η Αμερική» ως μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ;
- Εμμονή Τραμπ με την Γροιλανδία: «Θα την αποκτήσουμε, οι Δανοί δεν μπορούν να την προστατεύσουν»
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442