Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης: Η Groupama Ασφαλιστική μάς εμπνέει να γίνουμε πρεσβευτές της αλληλεγγύης και της πρόληψης

Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης: Η Groupama Ασφαλιστική μάς εμπνέει να γίνουμε πρεσβευτές της αλληλεγγύης και της πρόληψης

Εξασφαλίζουμε μία από τις 100 δωρεάν θέσεις που μας προσφέρει η Groupama Ασφαλιστική για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τhe Life Savers», ασφαλίζοντας πρώτα την υγεία ή το σπίτι μας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, ένα ορόσημο που καθιερώθηκε το 2004 από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, μας υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα και τη συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου σε κάθε πτυχή της ζωής, την επιτακτική ανάγκη να προλαμβάνουμε, να διαφυλάσσουμε έγκαιρα ό,τι πολύτιμο, την οικογένεια, την υγεία, το σπίτι μας, την ανεκτίμητη αξία της ανθρώπινης ζωής εν γένει.

Από την άλλη πλευρά, πώς θα προσδώσουμε σε αυτή τη γιορτή τη σημασία και το μέγεθος που της αναλογούν; Πώς θα διαδώσουμε το οικουμενικό μήνυμά της, με σκοπό να παρακινήσουμε κι άλλους ανθρώπους να μετατρέψουν την κουλτούρα της πρόληψης και της αλληλεγγύης σε μία υπεύθυνη στάση ζωής, όχι μόνο προς τον εαυτό τους αλλά και προς το κοινωνικό σύνολο; Κι όμως, μόνο με τη στάση μας μπορούμε να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα, δηλαδή αποτελώντας ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, φέτος αξίζει να συμμετέχουμε έμπρακτα στην Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης και πιο συγκεκριμένα στην ενέργεια που διοργανώνει η Groupama Ασφαλιστική, με αφορμή αυτή τη γιορτή. Διότι, εξασφαλίζοντας μία από τις 100 δωρεάν θέσεις* που μας προσφέρει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τhe Life Savers», το οποίο αποτελεί μια διεθνή πρωτοβουλία του Ομίλου Groupama, θα μάθουμε πώς να προσφέρουμε Πρώτες Βοήθειες όταν επιβάλλεται. Έτσι, επενδύοντας στην ασφάλεια της υγείας ή και του σπιτιού μας, θα «θωρακίσουμε» δύο ζωτικά κομμάτια της ζωής μας, αλλά θα μάθουμε και πώς να σώζουμε ζωές, συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κίνδυνο και χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Ποιοι είναι οι «The Life Savers», τι πρεσβεύουν και γιατί αξίζει να γίνουμε ένας από αυτούς

Αν αναλογιστούμε τι πραγματικά πρεσβεύει η Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, θα καταλάβουμε πως εμπερικλείει και υπογραμμίζει πολλά περισσότερα από όσα αναφέρει συνήθως ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο. Ειδικότερα σε μία δύσκολη εποχή όπου κυριαρχούν ο φόβος και η αβεβαιότητα, ένα ορόσημο όπως η 11η Νοεμβρίου στρέφει την προσοχή μας σε όλα εκείνα που οφείλουμε να προασπίσουμε ατομικά αλλά και κοινωνικά, ακριβώς επειδή μας προστατεύουν, δηλαδή την αλληλεγγύη και την πρόληψη.

Μάλιστα, οι ίδιες αξίες συνθέτουν και τον πυρήνα δράσης της Groupama Ασφαλιστικής, η οποία για μία ακόμη χρονιά έχει ενεργή συμβολή στη συγκεκριμένη γιορτή, κάνοντας κάτι τόσο απλό και σπουδαίο ταυτόχρονα: Δίνοντας την ευκαιρία σε 100 ανθρώπους να εκπαιδευτούν δωρεάν, στην προάσπιση της ανθρώπινης ζωής, δηλαδή στις Πρώτες Βοήθειες, καλλιεργώντας μέσα τους την πανανθρώπινη ευθύνη που έχουμε ο ένας απέναντι στον άλλο, αλλά και τον εαυτό μας.

Τι χρειάζεται να κάνουμε, λοιπόν, για να είμαστε ανάμεσα στους 100 εκκολαπτόμενους Life Savers;

Αρκεί να επικοινωνήσουμε με ασφαλιστικό πράκτορα του αποκλειστικού δικτύου της Groupama Ασφαλιστικής ή να καλέσουμε απευθείας στο 210 329 5111 και να ενημερωθούμε για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μία νέα ασφάλιση κατοικίας ή υγείας , εντός του δεκαημέρου 6 με 16 Νοεμβρίου. Με αυτόν τον τρόπο και εφόσον είμαστε μέσα στους 100 που θα ολοκληρώσουν πρώτοι την ασφάλισή τους, θα εξασφαλίσουμε και μία δωρεάν εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, μία θέση στη λεγεώνα των «The Life Savers», των ανθρώπων που ξέρουν πώς να προσφέρουν προστασία, φροντίδα, ασφάλεια στον συνάνθρωπό τους, ακόμη και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το πρόγραμμα «The Life Savers» του Ομίλου Groupama διεξάγεται με επιτυχία από το 2022 και εφαρμόζεται στο σύνολο των θυγατρικών του Ομίλου ανά τον κόσμο. Ήδη μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του προγράμματος έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους περισσότερα από 100.000 άτομα, ενώ ο στόχος είναι να εκπαιδευτούν στις πρώτες βοήθειες τουλάχιστον 1.000.000 άτομα παγκοσμίως. Αν θέλουμε και εμείς, λοιπόν, να είμαστε ένας από αυτούς τους αφανείς υπερήρωες της καθημερινότητας, ένας άνθρωπος που μεριμνά και για τους άλλους, μπορούμε να ασφαλίσουμε το σπίτι ή και την υγεία μας από τις 6 έως και τις 16 Νοεμβρίου, να γίνουμε πρεσβευτές της πρόληψης και της αλληλεγγύης με τον πιο ουσιαστικό και χρήσιμο τρόπο.

*Για την ενέργεια ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Στο φιλικό με την Νότιγχαμ το ντεμπούτο της νέας φανέλας

Ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάσει τη νέα πρώτη εμφάνιση στο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024