Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Το νούμερο που επέλεξε ο Ναν στον Παναθηναϊκό

Το νούμερο που επέλεξε ο Ναν στον Παναθηναϊκό

Ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος ήρθε σήμερα (7/11) στην Ελλάδα, επέλεξε το νούμερο με το οποίο θα αγωνίζεται.

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς Κέντρικ Ναν με τον Αμερικανό γκαρντ να φτάνει σήμερα (7/11) στην χώρα μας για λογαριασμό των πρασίνων.

Ο Ναν επέλεξε ήδη το νούμερο που επιθυμεί να φορέσει στους πράσινους με αυτό να είναι το 25.  Το συγκεκριμένο νούμερο το φορούσε όταν ήταν φοιτητής στο Ιλινόι, αλλά και στη θητεία του στους Μαϊάμι Χιτ.

Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του ο Κέντρικ Ναν

Στη συνέχεια αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει στους Λος Άντζελες Λέικερς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς αφού αυτό είχε αποσυρθεί προς τιμήν των Γκάιλ Γκούντριχ και Γκας Τζόνσον αντίστοιχα.

«Μπορώ να παίξω και αύριο αν χρειαστεί»

Ο Αμερικανός μάλιστα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις τους κατά την άφιξή του, είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

«Νιώθω υπέροχα. Είχα μια μεγάλη πτήση, είμαι κουρασμένος, αλλά και ενθουσιασμένος. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Έχω παίξει με τις μικρές ομάδες των ΗΠΑ εκτός συνόρων και τώρα χαίρομαι που θα αγωνιστώ και πάλι έξω από την Αμερική. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, με πολύ μεγάλη ιστορία. Στον κόουτς άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μου και είπα να το δοκιμάσω. Ο κόουτς θέλει να έρθω και να ηγηθώ της ομάδας, να σκοράρω και να κάνω αυτά που μπορώ. Μπορώ να δώσω σκορ, ηγετικά προσόντα και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε.

Μπορώ να παίξω και αύριο αν χρειαστεί. Είμαι εδώ και έτοιμος για δράση», συνέχισε δηλώνοντας παρών για το ματς της Παρασκευής με την Άλμπα στο Βερολίνο. Το καλοκαίρι ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα. Θέλω να τα πάω καλά με τον Παναθηναϊκό και του χρόνου να επιστρέψω στο ΝΒΑ. Θέλω πρώτα όμως να κερδίσω με τον Παναθηναϊκό».

Δεν αποκλείεται ο 29χρονος Αμερικανός να είναι στην αποστολή για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο την Άλμπα, συγκεντρώνοντας και αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024