Σημαντικό πρόβλημα  προέκυψε για τη Μαρσέιγ, πριν από την αναμέτρηση των Μασσαλών με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βαλεντίν Ρονζιέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο το περασμένο Σάββατο στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ κόντρα στη Λιλ.

Θα χρειαστεί να χειρουργηθεί

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Μασσαλών, ο 28χρονος μέσος υπέστη μικρή ρήξη οστού στο αριστερό του γόνατο και μάλιστα θα περάσει τη πόρτα του χειρουργείου με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος. Ως εκ τούτου ο Γάλλος θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για αρκετό καιρό.

Ο Ρονζιέ φέτος έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Γκατούζο στη μεσαία γραμμή της γαλλικής ομάδας .

Η σχετική ανακοίνωση της Μαρσέιγ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μαρσέιγ, δεν θα προπονηθεί στην Αθήνα, καθώς θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στη Γαλλία το πρωί της Τετάρτης. Το απόγευμα της ίδια ημέρας στις 20:00, στην αίθουσα Τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι Μασσαλοί θα δώσουν τη δική τους συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.